The World’s End (2013)

Dupa ce am vazut acest film am ramas cu o singura intrebare in cap: “La ce naiba m-am uitat?!?”. Englezii fac comedii foarte bune (de obicei), dar habar nu am ce a fost chestia asta. Vreau sa cred ca producatorii filmului au fost beti cand au decis sa lanseze o asemenea aberatie. Nivelul de stupiditate din The World’s End (2013) intrece orice fel de limita. Credeti-ma pe cuvant, nu merita sa va pierdeti 110 minute din viata pentru o comedie SF la care o sa radeti maxim cateva minute. Creierul vostru s-ar putea sa nu-si revina niciodata dupa un asemenea soc.

Povestea: La 20 de ani dupa terminarea liceului, Gary King (Simon Pegg) realizeaza ca are o viata de rahat. Neavand alta idee, el se decide sa retraiasca singura zi din viata in care a fost cu adevarat fericit, ziua in care a incercat sa bea cate o bere in fiecare pub din orasul natal cu prietenii lui cei mai buni. Evident, in 20 de ani se schimba multe lucruri. Gary se chinuie putin, dar reuseste sa-si convinga cei patru prieteni ai lui sa-l insoteasca intr-o “misiune epica”.

Spre surprinderea lor, orasul natal nu mai arata deloc asa cum il stiau, iar oamenii par “ciudati”. Cat de ciudati? Atat de ciudati incat capetele lor cad, dar ei continua sa functioneze. Da, se pare ca orasul lor a fost invadat de extraterestri. Vor reusi cei cinci sa salveze lumea de la invazie? Nu merita sa aflati. Fugiti de acest film. Fugiti de el ca de ciuma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.