Trinity: Gambling for High Stakes (1978)

Dupa cum v-am mai spus si saptamana trecuta, se pare ca, dupa foarte multi ani, am prins din nou gustul comediilor cu Bud Spencer si Terence Hill. Filmele celor doi erau mereu pe lista parintilor mei. Credeti-ma pe cuvant, radeam cu lacrimi de fiecare data cand ii vedeam in “actiune”. Mai rar un dou atat de reusit.

Daca stau bine sa ma gandesc, cred ca am vazut toate toate productiile in care joaca Bud Spencer si Terence Hill. Am o presimtire ca o sa le vad din nou pe toate cat de curand.

Slabe sanse sa mai vedem vreodata actori ca ei. Comediile din ziua de astazi/actorii care joaca in ele sunt de toata jena. Cu greu reusesc americanii sa mai lanseze o comedie de Doamne ajuta si chiar nu inteleg de ce. Oare este chiar asa de complicat sa faci pe cineva sa rada? Sau este efortul mult prea mare? Probabil ca nu o sa aflu niciodata. Partea mai trista este ca nu stiu ce o sa fac in momentul in care o sa termin de vazut toate comediile vechi…

Revenind la subiect, Trinity: Gambling for High Stakes (1978 – filmul mai este cunoscut si sub numele de “Pari e dispari” sau “Odds and Evens”) este o alta comedie pe care ar trebui sa o vedeti. Respecta reteta de succes inventata parca pentru Bud si Terence. Cautati filmul! O sa va placa foarte mult. Garantez!

Povestea: Avand in vedere ca mafia jocurilor de noroc s-a instalat foarte confortabil in Miami, marina americana, satula de incompetenta politiei, se decide sa ia masuri. Locotenentul Johnny Firpo (Terence Hill) este cel ales de marina sa distruga mafia. Ca sa faca asta, Johnny apeleaza la fratele lui, Charlie Firpo (Bud Spencer), un fost jucator de poker retras din activitate…

Leave a Reply

Your email address will not be published.