Cum a fost la avanpremiera filmului Ursul de la Brasov

Dupa cum spuneam in articolul precedent, sambata seara am fost la avanpremiera filmului Ursul, denumit si “comedia anului” in Romania.

Inca de la intrarea in sala ne-a intampinat Dan Chisu (regizorul), care ne-a spus si cateva cuvinte despre film, inainte ca acesta sa fie proiectat pe marele ecran.

Singura neplacere : au fost mai multi specatori decat scaune disponibile. Desigur ca s-au adus scaune si pentru cei care erau in picioare dar acest lucru a stricat o seara perfecta.

Cum a fost filmul

Neasteptat de bun ! Trebuie sa recunosc ca nu sunt deloc un fan al filmelor romanesti, cel putin nu al celor facute in ultimii 15-20 de ani.
Cu toate acestea “Ursul” m-a surprins intr-un mod foarte placut.

Ideea filmului : Actiunea se petrece in Romania anilor ’90. Un director de circ (pus pe criterii politice; va vine sa credeti ca nu s-a schimbat nimic de atunci pana acum ?) incearca sa rezolve dezastrul economic in care se afle institutia prin vanzarea singurului urs (batran si pe moarte) unui vanator german.

Pentru ca angajatii circului refuza “solutia”, directorul circului “fura” (sustrage) ursul si pleaca cu el pe drum spre ocolol silvic, unde vanatorul german isi astepta prada. La aflarea acestui lucru, angajatii circului pornesc pe urma directorului pentru a salva ursul de la o moarte sigura.

Aventurile neprevazute prin care trec ursul, angajatii circului si toti cei care le ies in cale fac deliciul acestui film ! Il recomand. Merita vazut !

La final Dan Chisu a raspuns la intrebarile spectatorilor, a dat autografe si a facut poze (cu doritorii). Evenimentul a fost sarbatorit cu un pahar de sampanie.

Si pentru ca am vrut sa am o amintire de la aceasta avanpremiera :

8 Responses to “Cum a fost la avanpremiera filmului Ursul de la Brasov”
  1. piticu May 8, 2011
  2. Val33ntyn May 8, 2011
  3. Manuel May 8, 2011
  4. Bucur May 8, 2011
  5. Nico B May 9, 2011
    • admin May 9, 2011
  6. friv May 9, 2011
    • admin May 9, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *