Death Wish (2018)

Death Wish (2018) – Cu toate ca nu mi-am facut mari sperante in privinta acestui remake (probabil stiti si voi ce calitate au remake-urile de la Hollywood), acum cateva zile m-am hotarat sa il vad. In cel mai rau caz puteam sa ma opresc din vizionat si sa caut altceva. Spre suprinderea mea, filmul a fost chiar decent.

Asta nu inseamna ca a fost mai bun ca originalul sau ca Bruce Willis ar fi facut un rol incredibil. Nici pe departe! Sunt cateva scene in care pur si simplu te bufneste rasul cand vezi cat de “bine” poate sa joace Bruce. Ma refer la scenele emotionale, in care el ar trebui sa ne arate cat de afectat este de moartea sotiei lui. Credeti-ma pe cuvant, scenele respective sunt horror. Bruce Willis nu ar putea sa convinga pe cineva ca sufera in acele momente nici daca viata lui ar depinde de asta.

Dar, per ansmablu, filmul chiar a fost vizionabil si cred ca puteti sa il vedeti intr-o seara in care va plictisiti si nu averti alta varianta la dispozitie.

Povestea: Paul Kersey (Bruce Willis) pare sa aiba o viata perfecta: are o sotie frumoasa pe care o iubeste, o slujba de vis (chirurg) si cam tot ceea ce isi doreste. Totul pare ca intr-un vis. Bineinteles, viata nu este nici pe departe asa de frumoasa, iar Paul urmeaza sa afle asta pe propria piele. Intr-o zi, el primeste un telefon de la spital cu vesti extrem de proaste: sotia si fiica lui au fost atacate in propriul apartament. Sotia lui moare, iar fiica lui ramane traumatizata in urma socului pe care l-a suferit.

Vazand ca politia nu are nici o sansa sa-i prinda pe criminalii responsabili de atac, Paul decide sa-si faca singur dreptate…

P.S Asa cum am spus si mai sus, originalul (Death Wish (1974)) este mult mai bun. Va recomand sa il vedeti.

P.P.S Daca va place genul, puteti sa incercati si aceste filme cu si despre razbunare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *