Devil (2010)

Pe vremuri eram un mare fan al filmelor horror/thriller/mystery. Bine, pe vremea aceea chiar se faceau filme de calitate. Acum, oriunde ma uit, vad numai mizerii fara buget si cu aceleasi subiecte obosite. Tin minte ca, acum un an, am auzit fel si fel de discutii despre filmul Devil (2010). Desi majoritatea prietenilor mi-au spus sa nu-mi pierd vremea cu el pentru ca este o tampenie, subiectul m-a atras.

M-a atras atat de mult, incat nu am rezistat si nu imi pare rau. Mi-a placut extrem de mult filmul. Desi majoritatea actiunii se petrece intr-un lift, suspansul ajunge de foarte multe ori la cote “inalte”, ca sa zic asa. Misterul, indoiala care se instaleaza rapid intre supravietuitori, lupta constanta dintre rau si bine, dau farmecul acestui film.

Povestea incepe si se termina mereu la fel: cu o sinucidere care anunta venirea diavolului, si cu moartea celor prinsi in capcana. Ca intodeauna, victimile au anumite pacate care ii leaga si pentru care trebuie sa plateasca.

Cinci oameni raman blocati intr-un lift. Unul dintre ei este diavolul. Va reusi cineva sa scape cu viata? Care este legatura dintre victime? Ramane sa aflati singuri!

One Response to “Devil (2010)”
  1. Mihai Motrescu May 4, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *