DIVA – Duminici de iubire

Și în luna august publicul își ia porția de romatism de la DIVA! Din iulie încoace, postul de televiziune a programat (în fiecare duminică, de la ora 16:00) o colecție de povești de dragoste: DIVA – Duminici de iubire. În august, seria continuă cu alte opt filme (două dintre ele premiere în România) și promite să ofere un final de vară romantic, cu mâncăruri delicioase și peisaje de vis (tropicale, montane sau perfecte pentru un city-break)!

Colecția de povești tv DIVA – Duminici de iubire continuă pe 6 august, când fanii genului romantic sunt invitați să se delecteze cu o porție mare de „Dragoste la South Beach” („South Beach Love”, 2021). În acest film difuzat în premieră de DIVA, doi foști iubiți, chefi de meserie – Sara (Taylor Cole) și Tony (telenovelistul William Levy) – ajung să concureze în bucătărie, la petrecerile de 15 ani ale nepoatelor lor (așa-numitele „quinceañeras”). Ce va urma? O poveste cu accente culinare cubaneze intense, în care prietenia, familia și rivalitatea fac ravagii!

Iar apoi vor cunoaște doi „Îndrăgostiți la Roma” („Rome in Love”, 2019), alături de o actriță și un jurnalist. Povestea? În Italia se filmează un remake al celebrei pelicule „Vacanță la Roma” (1953) și necunoscuta Amelia (Italia Ricci) primește rolul principal feminin. Iar freelancerul Philip (Peter Porte) vrea neapărat să-i publice povestea.

O săptămână mai târziu, publicul DIVA află cum arată „Ziua de 27 de ore” („The 27-Hour Day”, 2021), alături de o expertă în eficiență (Autumn Reeser), care descoperă importanța unei vieți personale pline, când participă la un retreat din Montana. Aici îl cunoaște pe Jack (Andrew Walker), fiul proprietarei, care o ajută să-și redefinească prioritățile. 

Apoi se lasă purtat de muzică „În cheia dragostei” („In the Key of Love”, 2019), film în care o nuntă și duetul preferat al miresei readuc împreună un fost cuplu – interpretat de Laura Osnes și Scott Michael Foster (ea joacă în muzicaluri, pe Broadway, el este solistul trupei Siren’s Eye).

Pe 20 august, fanii romatici au parte de o „Vară caraibiană” („Caribbean Summer”, 2022), alături de Jade (Heather Hemmens), a cărei vacanță începe prost, după ce descoperă că a fost victima unei înșelătorii când a închiriat locuința. Filmările acestei producții difuzate în premieră de DIVA au avut loc în Belize, deci peisajele din poveste sunt unele de vis! 

Al doilea film din această duminică este „Instantaneul iubirii” („Snapshot of Love”, 2022), în care Adrian (Lexi Giovagnoli), de meserie paparazzo hollywoodian, încearcă cu orice preț să-l fotografieze pe Parker Bennett (Benedict Mazurek), un star care ține cu dinții de viața lui privată. Îi vor ieși oare planurile, când află că sunt cazați la aceeași pensiune montană? 

În ultima duminică a lunii, „Ferma de nuci pecan” („Sweet Pecan Summer”, 2021) îi aduce împreună pe Amanda (Christine Ko) și J.P. (Wes Brown), fostul ei iubit din liceu. El este agentul imobiliar care se ocupă de vânzarea fermei titulare, ea este nepoata proprietarei, care ține cu dinții de ideea de a vinde ferma cuiva care se va ocupa de ea în continuare, cu aceeași pasiune. 

Seria DIVA – Duminici de iubire se încheie cu „Drumul inimii mele” („Journey of My Heart”, 2021). Filmul este povestea expertei în ornitologie Abby (Rhiannon Fish), care descoperă înțelepciunea amerindiană – și, evident, dragostea – în Alaska, cu ajutorul ghidului ei, Eric (Darien Martin).

La DIVA vine o ultimă lună de vară de vis, care realimentează cu romantism iubitorii acestui gen. Cele opt pelicule de dragoste din seria DIVA – Duminici de iubire sunt difuzate în fiecare duminică, de la ora 16:00, pentru un început de toamna cu sufletul plin de dragoste!

Cele mai noi informații despre programele DIVA sunt disponibile aici: https://www.facebook.com/divaromania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *