DIVA – Filme festive 24-28 Noiembrie

Maratonul de filme festive continuă la DIVA cu filme romantice festive și propune trei premiere despre două surori ce fac schimb de roluri, doi îndrăgostiți ce încearcă să depășească secretele dintre ei și o eroină ce preia frâiele propriului destin. 

Premierele încep cu „Rocada de Crăciun” (The Great Christmas Switch, 2021), difuzat de DIVA pe 24 noiembrie, de la ora 20:00. Două surori gemene fac schimb de vieți de sărbători pentru a scăpa temporar de rutina zilnică. Acestea sunt Sophia și Kaelynn (ambele interpretate de Sarah Lind): Sophia trăiește la oraș unde are un loc de muncă obositor și își petrece puținul timp liber distrându-se; Kaelynn trăiește în suburbii, are doi copii și e despărțită de soțul ei. Când cei mici merg de Crăciun în Florida, Kaelynn și Sophia fac schimb între ele. Dar planul de-acasă nu se potrivește cu socoteala din târg: excursia în Florida se anulează iar Sophia ramane blocată alături de nepoți, iar Kaelynn se împrietenește cu un pompier atrăgător. 

Pe 26 noiembrie, de la ora 16:00 telespectatorii sunt invitați la „Mult zgomot pentru Crăciun” (Much Ado About Christmas, 2021) o versiune modernă, contemporană a piesei de teatru semnată de William Shakespeare, „Mult zgomot pentru nimic”. Viclenia și secretele complică dragostea dintre Haley Lloyd (Susie Abromeit) și Claude Miller (Torrance Coombs). Ea este fiica unei femei de afaceri de succes și îl cunoaște pe el la petrecerea de Crăciun organizată de compania mamei ei (unde acesta este designer). Pentru că Haley nu-i spune a cui fiică este, relația pe care o încep este din start amenințată de aflarea adevărului. Care, mai devreme sau mai târziu, va ieși la iveală…

Luna se încheie cu o nouă premieră pe 28 noiembrie: „Veselie de Crăciun” (Joy for Christmas, 2021). Înainte de Crăciun Holly Silver (Cindy Busby) își dă demisia de la editura Arthur Publishing și decide să se ocupe de afacerea familiei, Silver Investments, în ciuda divergențelor pe care le are cu restul rudelor ei (tatăl ei, mama vitregă și fratele vitreg). Pentru a nu greși la evenimentul caritabil anual al companiei creat de mama ei (o donație de jucării pentru copiii săraci) apelează la ajutorul unui celebru jucător de baseball, Jack Kane (Sam Page). Însă acesta nu rezonează deloc cu ideea pentru că are amintiri urâte legate de Crăciun. Dar va învăța să vadă această sărbătoare prin ochii eroinei, cu al ei prenume predestinat (în engleză, „holly” înseamnă „ilex/laur”, planta decorativă cu bobițe roșii, care este folosită frecvent la decorațiuni de Crăciun).

Seria filmelor romantice de sărbători va continua la DIVA și în luna decembrie. Prin urmare, odată captivați de acest maraton tv, telespectatorii sunt invitați să rămână alături de DIVA și luna viitoare, până pe 31 decembrie (inclusiv)!

Televiziunea DIVA este disponibilă pe poziția 84 în grila DIGI digitală, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.

Cele mai noi informații despre programele DIVA sunt disponibile aici: https://www.facebook.com/divaromania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *