DIVA – Locul filmelor de Craciun

DIVA a programat filme dedicate Crăciunului în fiecare zi, întreaga zi, în cel mai mare maraton al filmelor festive de până acum! Producții îndrăgite de public sunt difuzate în continuare de dimineață până seara cu premiere săptămânale programate în zilele de duminică de la 16:00, respectiv marți și vineri de la ora 20:00. Săptămâna 1 – 6 noiembrie aduce și ea trei filme festive, premiere în România.

Marți, 1 noiembrie, de la 20:00, primim Un sărut înainte de Crăciun (A Kiss Before Christmas, 2021). Ethan (James Denton), soț și tată, se trezește într-o dimineață necăsătorit, fără copii și director al companiei la care lucra. La început, Ethan este încântat de noul birou, costumul impecabil, noua mașină și casă. Dar viața sa personală este cenușie și lipsită de spiritul sărbătorilor. În scurt timp relizează că nu aceasta este viața pe care o vrea cu adevărat, că banii nu au fost niciodată problema și încearcă să se întoarcă la familia sa. Cheia pentu a deschide iar acea ușă pare că o deține Joyce (Teri Hatcher), soția sa. James Denton și Teri Hatcher au mai jucat rolul de cuplu și în serialul Neveste disperate.

Vineri, 4 noiembrie, de la 20:00, este transmisă o Invitație de Crăciun (Crashing Through The Snow, 2021). Maggie (Amy Acker) este invitată să petreacă sărbătorile de iarnă cu fostul ei soț și noua lui iubită. Pentru că dorește să le ofere fetelor ei un Crăciun în familie, acceptă să participe fără să știe ce o așteaptă cu adevărat. Cum petrece o familie mixtă sărbătorile? Cu o competiție acerbă între o mamă vitregă ce vrea să câștige afecțiunea fetelor și mama lor, care se teme să nu o piardă. Cu proiecte de ultimă oră ce necesită energie și timp. Cu o posibilă nouă iubire și un Crăciun în familie. 

Duminică, 6 noiembrie, de la ora 16:00, DIVA descoperă Fantomele Crăciunului (Ghosts of Christmas Past, 2021). O clarvăzătoare îi spune lui Ellie (Annie Clark) că dacă nu va cere scuze tuturor bărbaților pe care i-a ignorat în trecut înainte de Crăciun nu își va mai găsi niciodată adevărata iubire. Hotărâtă să își ceară scuze tuturor celor pe care i-a rănit, Ellie primește ajutor și de la chipeșul ei coleg Charlie (Dan Jeannotte). Căutarea decurge bine, până ce ultimul bărbat de pe listă, îi spune că va accepta scuzele, dacă acceptă să se întâlnească cu el chiar în Ajunul Crăciunului. Ce șanse are Ellie să primească sărutul salvator la miezul nopții? 

Relaxați-vă și lăsați-vă purtați în universul magic al Crăciunului de la DIVA cu premiere romantice difuzate în zilele de duminică de la 16:00, respectiv marți și vineri de la ora 20:00! 

One Response to “DIVA – Locul filmelor de Craciun”
  1. rent a car otopeni November 5, 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *