DIVA – Premierele lunii Mai

Duminica – ora 16:00

“Apartament pentru doi” (Flip That Romance, 2018) – 1 Mai, de la ora 16:00 – Atunci cand doi rivali care se ocupa de renovari sunt angajati sa lucreze in acelasi duplex, se reaprind vechi sentimente romantice.

„Chiar in fata mea” (Right in Front of Me, 2012) – 8 Mai – Carly primeste a doua sansa sa reinvie o iubire din facultate dar nu e sigura cum îi poate impresiona pana cand noul prieten, Nick, o ajuta cu un sfat.

„Makari: Misterele Siciliei”– din 30 Mai, lunea, de la ora 21:00. 
Distributie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

Pentru o greșeală minoră Saverio Lamanna, jurnalist și purtător de cuvânt la Ministerul de Interne, a pierdut totul. Distrus, bărbatul părăsește Roma pentru a se refugia în Màkari, un sat sicilian unde are o casă de vacanță abandonată. Saverio acceptă o slujbă ca ghid pentru un tur culinar și viticol. În timp ce prezintă unui grup de turiști unele dintre cele mai pitorești locuri din Sicilia, el observă că toată lumea îl vorbește de rău pe Olmo (Ivano Marescotti). Olmo este însoțit în această călătorie de fiul său Glauco (Daniele Molino), un grup de presupuși prieteni și parteneri.

„Magnum, detectiv particular S2” – incepand din 23 Mai, de luni pana vineri, de la ora 20:00

De pe plajele însorite din Hawaii, direct la DIVA, sezonul doi al serialului „Magnum, detectiv particular” (Magnum P.I. 2019) aduce acțiunea exotică în episoade noi, premieră în România, de luni până vineri, de la ora 20:00. Dick Wolf, creatorul serialului Hawaii 5.0 oferă publicului un nou sezon al serialului plasat și filmat în faimoasa insulă, cu o distribuție impresionantă formată din Jay Hernandez (Bad Moms, Hostel), Perdita Weeks (Tudors, As Above, So Below), Zachary Knighton (Happy Endings), Stephen Hill (Blue Bloods) și Tim Kang (The Mentalist).

Continua la DIVA – “Norocul lui Loli!” – Luni – Vineri – 18:00, cate doua episoade

Loli Aguilar (Silvia Navarro) este o femeie independentă, cu o carieră de succes ca producător executiv de succes la Global Radio Group, cea mai mare rețea de radio de pe Coasta de Vest a SUA. În timp ce cariera lui Loli este în plină ascensiune, viața ei amoroasă se află în plan secund, dar ea se bucură de libertate și de o viață fără angajamente. Este o femeie care nu a găsit niciodată dragostea adevărată și a luat decizia de a nu avea niciodată copii. Dar viața are alte planuri pentru ea atunci când, peste noapte, primește în grijă soarta celor doi copii ai prietenei sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *