DIVA – Recomandari Decembrie 2022

2 Dec – 20.00 – Două inimi și o comoară (Christmas Scavenger Hunt, 2019). Filmul plin de tradiții de sărbători, o aduce pe micile ecrane pe Belinda (Kim Shaw), care se întoarce în orașul ei natal de sărbători și se înscrie în vânătoarea anuală de comori de Crăciun a orașului. Forțată de împrejurări ea face echipă, fără prea multă tragere de inimă, cu fostul ei iubit, Dustin (Kevin McGarry din „When Calls the Heart”). Dar vor putea colabora cei doi? Parte din distribuție este și îndrăgitul actor Tom Arnold, în rolul lui Carl, tatăl Belindei. 

4 Dec –16.00 – Crăciunul lui Merry (Tis the Season to be Merry, 2021). Rachel Leigh Cook și Travis Van Winkle aduc publicului o poveste despre vremuri noi și iubiri vechi. Căutând o perspectivă nouă pentru o nouă carte, Merry (Rachel Leigh Cook) specialistă în relații, pleacă la Vermont. Înarmată cu un set de reguli și o listă de cerințe, Merry regăsește pasiunea în persoana carismaticului Adam (Travis Van Winkle). Problema este că el nu bifează căsuțele din lista ei de criterii. Cum o să reușească să treacă peste regulile ei pentru a se dedica unei iubiri vedem la DIVA!

6 dec – 20.00 – O scrisoare de Crăciun (A Christmas Letter, 2021). Drumul lui David (David Lipper) și al Lesliei (Glenda Braganza) se intersectează atunci când David devine poștaș în zona ei și decide să o ajute pe ea și cei șase copii aflați în plasamentul ei. Ceea ce niciunul dintre ei nu realizează este că acțiunile lor combinate pun în mișcare spiritului Crăciunului, care îi poartă într-o aventură și pe Leslie o aruncă în brațele Dlui. Perfect.  

9 Dec – 20.00 – Crăciun la Cape Cod (A Cape Cod Christmas, 2021). Margot (Katie Leclerc) este o autoare pentru cărți de copii. Ea și familia ei participă la o ultimă cină de Crăciun în casa părintească, înainte să o vândă. Aflată în localitate îl revede pe iubitul ei din copilărie, Christian (Brent Bailey) artist local apreciat. Cei doi fac un pact, el îi va picta un tablou cu casa, iar ea acceptă să pozeze pentru un portret ca în copilăria lor. Și intervine magia Crăciunului care o va ajuta să rămână în locul în care inima ei își dorește.

11 Dec – 16.00 – O noapte în decembrie (One December Night, 2021). Regizat de Clare Niederpruem, filmul are ca personaje principale doi impresari, Quin (Eloise Mumford) și Jason  (Brett Dalton) în timp ce conspiră pentru a-i aduce pe aceeași scenă pe tații lor, două staruri rock care se ceartă, Mike (Peter Gallagher) și Steve (Bruce Campbell), pentru o emisiune specială de televiziune. Producția este debutul lui Bruce Campbell într-un film de Crăciun.

13 Dec – 20.00 – Concursul de Crăciun (The Christmas Contest, 2021). Foștii iubiți Lara (Candace Cameron Bure) și Ben (John Brotherton) intră într-o competiție de Crăciun pentru a câștiga bani pentru cauze caritabile. Cetățenii orașului trebuie să voteze în urma dezbaterilor dacă de această dată este importantă victoria sau iubirea. Candace Cameron Bure și John Brotherton au mai jucat împreună în serialul Fuller House, producție nominalizată la Premiile Emmy.  

16 Dec – 20.00 – Un Crăciun glazurat (Candy Coated Christmas, 2022). Molly (Molly McCook), o fată de oraș, are nevoie de fonduri pentru a-și finanța noua idee de afaceri, dar compania tatălui ei este amenințată de executarea silită. Singura posibilitate pentru Molly este să vândă vechea casă a mamei ei din Peppermint Hollow. Casa este închiriată de cea mai bună prietenă a mamei ei și Noah (Aaron O’Connell), care deține o plantație de mentă. Din fericire, din cauza vremii rea, este nevoită să rămână în localitate de Crăciun și descoperă o soluție pentru a rezolva toate problemele. 

18 Dec – 16.00 – Nouă pisoi de Crăciun (The Nine Kittens of Christmas, 2021). Marilee (Kimberley Sustad), medic veterinar în Miami, revine în orașul natal, unde se oferă să îl ajute pe fostul ei iubit să îngrijească nouă pui de pisică abandonați. Inima ei va fi pusă la încercare în preajma micuțiilor bulgări de blană și a lui Zach (Brandon Routh), în prezent pompier. Se spune că toate cele nouă pisici au fost adoptate după filmări.

20 Dec – 20.00 – Crăciunul în meniu (Christmas On The Menu, 2020). Când bucătăreasa-șefă  Josie (Kim Shaw) merge acasă de sărbători și creează un meniu festiv special pentru noul bistro cu pensiune și mic dejun al mamei sale, se întâlnește cu Tanner (Clayton James), faimos critic culinar care i-a evaluat și vechea brutărie. În scurt timp, o poveste de dragoste de vacanță începe să înflorească între ei chiar la timp pentru Crăciun. Cu toții abia așteptăm să aflăm recenzia acestuia.

23 Dec – 20.00 – Coincidență de Crăciun: Miracolul iubirii (A Godwink Christmas: Miracle of Love, 2022). Asistenta medicală Joy (Katherine Barrell) și scriitorul Eric (Alberto Frezza) se cunosc prin serviciul de voluntariat în preajma Crăciunului, când ajută familia Romero să-și reconstruiască și să-și amenajeze casa după un incediu. Echipa lucrează pentru a transforma casa într-un cămin cu amintiri și speranțe pentru ce va urma. În timpul petrecut împreună, Joy și Eric încep să viseze la un viitor împreună.

24 Dec – 16.00 – Partener de Ajun (A Date By Christmas Eve, 2019). Chelsea Simms (Vanessa Lengies), o tânără bună la suflet, lucrează pentru populara aplicație de întâlniri The Nice List și descoperă că aplicația a dezvoltat puteri magice. Chelsea începe să folosească noua abilitate pentru a-i face pe toți oamenii „obraznici” din viața ei să fie din nou buni. Dar când planurile ei au parte de consecințe și Fisher (Evan Williams), vecinul amabil care o place de mult pe Chelsea, este adăugat din greșeală pe lista obraznicilor, ea trebuie să găsească o soluție să repare totul înainte de Ajunul Crăciunului.

24 Dec – 18.00 – Magia filmelor de Crăciun (Christmas Movie Magic, 2021). Scriitoarea Alli Blakeman (Holly Deveaux) trebuie să scrie un articol despre aniversarea unui film clasic de Crăciun, chiar din orășelul în care a fost filmată producția. Pentru că în joc este o promovare consistentă, Alli acceptă să călătorească pentru a relata despre subiect. Ajunsă la destinație se întâlnește cu un proprietar de teatru local, Brad (Drew Seeley), care îi dezvăluie originile misterioase ale cântecului original al filmului și Alli află că magia filmului nu este întotdeauna doar pe ecran.

25 Dec – 16.00 – Crăciun regal în Queens (A Royal Queens Christmas, 2021). Prințul Colin (Julian Morris) este trimis la New York înaintea regelui și reginei din Exter. La New York o întâlnește pe Dee Dee (Megan Park), când ea livrează deserturi la hotelul în care stă el. Dee Dee are nevoie de un pianist pentru repetiția cu un cor de copii, pe care îl pregătește pentru un concert de caritate, și îl recrutează pe Colin fără să știe cine este cu adevărat. Pentru că o place, acesta acceptă. Dar cum va reacționa ea când va ajunge să știe cine este el cu adevărat?

27 Dec – 20.00 – Un Crăciun cu blăniță (A Furry Little Christmas, 2022). Dr. Scarlett Miller (Kristi Murdock) este medic veterinar din New York, care își vizitează tatăl de sărbători. Un cățel simpatic, un alt medic și o furtună de zăpadă, pare că sunt ingredientele cheie pentru a o face să rămână în orășelul natal și să recreeze un Crăciun ca la New York.

30 dec – 20.00 – Director de Crăciun (Christmas CEO, 2021).  CEO-ul unei mici companii de jucării primește o ofertă unică de a fuziona cu o mega companie de jucării, dar va avea nevoie de semnătura fostului ei partener de afaceri pentru a încheia afacerea. Acest lucru îi ajută să se redescopere și le va schimba amândurora viața. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *