DIVA – Recomandari Iulie 2024

Filmele thriller din iulieDin 4 iulie, în fiecare joi și vineri, de la ora 20:00
În a doua lună a verii, DIVA a pregătit telespectatorilor o nouă serie thriller, programată în serile de joi și vineri, din 4 iulie. Poveștile tensionate difuzate pe micul ecran sunt axate pe bărbați seducători și periculoși, case bântuite și femei care își iau viețile în propriile mâini. Aviz pasionaților de thrillere: această porție de povești TV intense include 8 premiere și va continua și în august.

 1. 4 iulie – „Văduva sedusă” („A Widow Seduced”, 2023), în care o văduvă (Natalie Brown) se îndrăgostește de un om de afaceri (Gray Powell) care are un secret mortal.
 2. 5 iulie – „Ghidul soției pentru crimă” („Good Wife’s Guide to Murder”, 2023), în care eroina (Nola Martin) e acuzată că și-a ucis soțul și încearcă să găsească adevăratul vinovat.
 3. 11 iulie – „Travaliu, minciuni și crimă” („Labor, Lies and Murder”, 2022), în care o femeie însărcinată (Brooke Burfitt) se pregătește să nască, dar cineva vrea să-i fure copilul.
 4. 12 iulie – „Casa bântuită” („Ruthless Realtor”, 2020), în care un cuplu tânăr cumpără o casă bântuită de la o agentă imobiliară mincinoasă (Christie Burson).
 5. 18 iulie – „Ai ucide pentru mine?” („Would You Kill for Me? The Mary Bailey Story”, 2023), în care o bunică (Melissa Joan Hart), o fiică (Olivia Scriven) și o nepoată (Presley Allard) abuzate de același bărbat decid să scape de el pentru totdeauna. Povestea e inspirată de realitate.
 6. 19 iulie – „Secretele de la muzeu” („Secrets at the Museum”, 2023), în care o artistă (Chelsea Vale) moștenește un muzeu din care se fură opere de artă și decide să descopere vinovatul. 
 7. 25 iulie – „Fanul ucigaș” („Fatal Fandom”, 2022), în care un star pop (Chaley Rose) angajează un bodyguard (Pete Ploszek) care se dovedește a fi un prădător.
 8. 26 iulie – „Un ucigaș în familie” („Is There a Killer in My Family?”, 2020), în care o autoare de romane polițiste (Anna Hopkins) și soțul ei (Christopher Jacot) au parte de o vacanță intensă.

Seria polițistă franceză „Crimă în…”Din 3 iulie, în fiecare miercuri, de la ora 20:00
Seria polițistă franceză „Crimă în…” continuă la DIVA și în luna iulie, cu 5 noi premiere în care poliția deslușește noi mistere criminale, în diferite regiuni pitorești din Franța. De data aceasta, călătorim prin intermediul micului ecran, în Alpii francezi, Lorena, Toulouse, Normandia și Bretania. 

 • 3 iulie – „Crimele din Vercors” („Le pont des oubliés”, 2019). Un cioban este găsit ucis în Alpii francezi. Marion Guichard (Hélène Seuzaret) face echipă cu un expert în animale sălbatice (Nicolas Gob), pentru a găsi vinovatul.
 • 10 iulie – „Crimele din Lorena” („Meurtres en Lorraine”, 2019). Locotenentul Nicolas Muller (Stéphane Bern) este trimis să investigheze un șir de crime în care pare a fi implicată propria lui familie.
 • 17 iulie – „Crimă în Toulouse” („Meurtres à Toulouse”, 2020). Căpitanul Simon Keller (Lionnel Astier) și tânăra Cécile Gimet (Camille Aguilar) trebuie să afle ce legătură au o serie de cadavre și un cântec de Claude Nougaro.
 • 24 iulie – „Crima de pe plaja Omaha” („Le mort de la plage”, 2020). Căpitanul Eloïse Gentil (Claire Borotra) n-a mai vorbit cu tatăl ei (Michel Jonasz) de 20 de ani, dar ajung să investigheze împreună moartea unui fost soldat, de 91 ani.
 • 31 iulie – „Crima de la Pointe du Raz” („Meurtre à la Pointe du Raz”, 2021). Cadavrul unei bătrâne este găsit pe o plajă. Deși se însoară peste doar câteva zile, Căpitanul Jérémy Meyer (David Kammenos) insistă să se ocupe de caz.

„Căpitanul Marleau”, sezonul 8 („Capitaine Marleau”, 2024)Din 8 iulie, în fiecare luni, de la ora 20:00
Aventurile Căpitanului Marleau (Corinne Masiero) continuă la DIVA, din data de 8 iulie: fanii acestei polițiste care amintește de Columbo o reîntâlnesc pe eroină în prima zi din săptămână, de la ora 20:00, în al optulea sezon. În noile episoade, extravaganta polițistă din Jandarmeria Națională are parte de provocări profesionale și personale care o duc din Munții Vosgi, până pe o insulă pitorească (unde explozia unei bărci face victime). 

Fie că se preface a fi cameristă la un hotel de lux sau că descoperă secrete de familie adânc îngropate, Marleau și căciula ei roșie (o trimitere finuță la Sherlock Holmes) distrează în continuare privitorii, cu personalitatea ei unică, comportamentul imprevizibil și umorul negru de care dă dovadă.Lansat în 2015, serialul „Căpitanul Marleau” este în continuare în producție, în Franța, grație popularității de care se bucură.

Seriale care ajung la final: „Vrăjitoarea cea bună”, sezonul 7 („Good Witch”, 2021) – Ultimele 2 episoade sunt difuzate vineri, 26 iulie, de la ora 18:00
Început în iunie, la DIVA, serialul „Vrăjitoarea cea bună” („Good Witch”, 2015-2021) ajunge la final o lună mai târziu: ultimele două episoade sunt programate vineri, 26 iulie. După 7 serii în care Cassie Nightingale (CatherineBell) a avut parte de numeroase aventuri pline de magie, echipa din poveste își ia rămas-bun de la fani cu un final care lasă ușa deschisă pentru un potențial film sau serial spin-off. Bailee Madison, care a jucat-o pe fiica lui Cassie (Grace) în primele 5 sezoane și a mai apărut în al treilea episod din ultima serie, a fost și ea prezentă simbolic în ultimul episod. 

„Durere și vindecare”, sezonul 3 („Nurses”/„Enfermeras”, 2022) – Ultimele 2 episoade sunt difuzate vineri, 19 iulie, de la ora 15:50
Sezonul 3 din „Durere și vindecare” ajunge la final, la DIVA, pe 19 iulie. Ce vedem în ultimele episoade ale telenovelei columbieneîn centrul căreia stă povestea asistentei-șefe María Clara González, care este interpretată de actrița Diana Hoyos? Spitalul Universitar Santa Rosa trece printr-o criză de management al pacienților, care așteaptă mult prea mult timp să fie preluați de un specialist, Eva ia o decizie drastică, Lina este dispusă să facă imposibilul pentru a-l salva pe Byron (chiar dacă el are alte planuri) și tot personalul e șocat să afle de moartea lui Francis.

Află mai multe despre programele DIVA aici: https://www.facebook.com/divaromania/     

Televiziunea DIVA este disponibilă pe poziția 84 în grila digitală DIGI, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *