DIVA – “Unde ma poarta inima”

Miercuri, 26 iulie, de la ora 21:00, DIVA difuzează în premieră filmul „Unde mă poartă inima” („Sweet Carolina”, 2021), o comedie romantică în care formula clasică este dinamizată prin plasarea accentului pe o poveste de familie. 

După ce moștenește pe neașteptate tutela nepoților ei (Delilah și Ben), Josie Wilder (Lacey Chabert, care e și una dintre producătorii peliculei) își pune pe pauză viața din New York. Și se întoarce acasă, în orășelul New Hope (din Carolina de Nord). Părinții ei se așteaptă ca mutarea să nu dureze mult și ca orășeanca să dea rapid bir cu fugiții, lăsându-i pe cei mici în grija lor. 

Dar viitorul începe să sune mai bine, după ce Josie îl revede pe Cooper Avchen (Tyler Hynes), iubitul ei din liceu, care s-a mutat și el în New Hope recent, din Atlanta, devenind antrenorul echipei de baschet a școlii locale – în care joacă Delilah. Acesta devine un catalizator uman, cu ajutorul căruia eroina își aduce aminte cine este cu adevărat. Rolul tatălui eroinei este jucat de Gregory Harrison, care a mai fost tatăl actriței Lacey Chabert și în pelicula „Secrete mortale” (1997), când aceasta avea doar 13 ani. Iar cel al iubitului ei din New York – de regizorul filmului, Peter Benson (care e și actor). 

Cu o coloană sonoră deloc de neglijat (la care Lacey Chabert a contribuit din plin), povestea TV „Unde mă poartă inima” are ca teme pierderea celor dragi și greșelile pe care le facem din dragoste. Și faptul că putem învăța să iubim și să râdem din nou, dacă ne ajutăm reciproc.

Scenariul surprinde relația dificilă a lui Josie cu tatăl ei, felul diferit în care personajele reacționează la această traumă familială profundă, anxietatea care o determină pe eroină să tragă rapid concluzii eronate, amintirile vieții de liceu și (evident) povestea de dragoste care nu putea lipsi din peisaj – toate transformă „Unde mă poartă inima” într-un film atipic, nostalgic și perfect pentru pasionații de povești TV de dragoste. Nu ratați premiera depe 26 iulie, de la ora 21:00, numai la DIVA!

Cele mai noi informații despre programele DIVA sunt disponibile aici: https://www.facebook.com/divaromania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *