Documentarul Leaving Neverland este disponibil pe HBO Go

Documentarul in doua parti Leaving Neverland exploreaza experientele separate, dar paralele, a doi baieti, James „Jimmy” Safechuck, zece ani, si Wade Robson, sapte ani, ambii prieteni cu Michael Jackson. Filmul poate fi urmarit pe HBO GO. Premiera la HBO va fi pe 10 Aprilie (prima parte).

Prin interviuri cu Safechuck (37 ani – prezent) si cu Robson (41 de ani in prezent), precum si cu mamele, sotiile si fratii lor, Leaving Neverland/Parasind Neverland realizeaaă portretul unui abuz continuu, explorand sentimentele complicate care i-au determinat pe ambii barbati sa-si confrunte propriile experiente dupa ce, la randul lor, au devenit tati de baieti.

James Safechuck, actor din Simi Vally, California
În 1986, când avea opt ani, a câștigat un rol într-o reclamă Pepsi, unde urma să apară alături de Jackson. Imediat cucerit de Safechuck, Jackson a devenit rapid un apropiat prieten de familie.

Wade Robson din Brisbane, Australia
A câștigat un concurs de dans în 1987. Copilului în vârstă de cinci ani i s-a oferit ocazia să-l întâlnească pe Jackson în culisele concertului susținut de acesta la Brisbane. În 1990, mama lui Robson, Joy, a luat legătura cu Jackson, care a invitat întreaga familie la el acasă un weekend.

Jackson a devenit cel mai de încredere prieten, mentor și confident, exprimându-și separat dragostea pentru ambii băieți, în timp ce i-a izolat lent de familiile lor.

Multe dintre amintirile lor cele mai importante din această perioadă sunt legate de vizitele la ranch-ul Neverland, proprietatea lui Jackson la nord de Santa Barbara. Ambii bărbați descriu modul în care locul era însuși visul unui copil: plin de jocuri, aventuri în parcul de distracții, animale exotice și o cantitate nesfârșită de bomboane și mâncare nesănătoasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *