Filme de vazut – August 2012 – Partea a II-a

6. ParaNorman (2012)
Spre sfirsitul lunii august se va lansa o noua animatie pe piata: ParaNorman. Nu pot sa zic ca trailerul este incredibil dar sunt curios sa vad despre ce este vorba. Povestea animatiei pare destul de interesanta. Copiii vor indragi acest film.

Norman este un copil mai “ciudat”. Parintii nu il inteleg, sora lui nu il baga in seama, copiii de la scoala se iau mereu de el… Cu toate aceastea, are cativa prieteni. Problema? Majoritatea “prietenilor” lui sunt MORTI. Problema si mai mare? O vrajitoare urmeaza sa se trezeasca si sa “aduca” mortii la viata…

Cine poate salva orasul? Doar Norman…

7. Premium Rush (2012)
Un action-thriller care pare chiar foarte interesant, cel putin din trailer… Un lucru foarte greu de gasit in ultima perioada. Sa speram ca filmul se va ridica la nivelul trailerului.

Povestea: Un curier rapid primeste un pachet foarte interesant pentru extrem de multi oameni periculosi. Obiectivul lui: sa scape…cu viata.

Data de lansare: 24 august in SUA

8. Hit and Run (2012)
O comedie romantica ce se anunta interesanta. Sa speram ca se va ridica la nivelul asteptarilor.

Charlie Bronson isi pune in pericol viata atunci cand decide sa iasa din anonimitatea in care era ascuns de “Programul de Protectie a Martorilor” si sa-si ajute prietena sa ajunga la Los Angeles. In calatoria lor, insa, cei doi vor avea putina companie: FBI-ul si fosta banda a lui Charlie.

Data de lansare: 24 august in SUA

9. Lawless (2012)
Un film din categoria crime/drama/western cu de toate. Din trailer, cel putin, pare cel mai bun film din ultima perioada. Sa speram ca se ridica la nivelul asteptarilor.
Sa nu uitam si distributia de “vis”: Tom Hardy, Shia LaBeouf, Guy Pearce, Gary Oldman.

Fratii Bondurant conduc o operatiune foarte frumoasa de evaziune fiscala in timpul crizei financiare din SUA. Problema lor? Autoritatile afla despre mica lor afacere si vor o parte din profit… o parte din profit pentru care sunt dispusi sa faca foarte multe “sacrificii”…

Data de lansare: 29 august in SUA

10. The Possession (2012)
Desi nu sunt un mare fan al acestor filme, The Possesion pare sa aiba o poveste interesanta. Cat de bun o sa fie? Nu stiu. Oricum, il recomand doar iubitorilor genului horror.

Data de lansare: 31 august in SUA

2 Responses to “Filme de vazut – August 2012 – Partea a II-a”
  1. Sergiu August 23, 2012
  2. AlecsMih August 24, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *