Filme de vazut – Iunie 2012 – Partea I

1. Snow White and the Huntsman (2012)
Alba ca zapada si vanatorul – O varianta foarte modificata (Hollywood style) in care se pastreaza foarte putine detalii din povestea veche. Actiunea filmului se petrece undeva in Evul Mediu unde o regina malefica conduce un taram magic dupa ce l-a omorat pe sotul ei, regele.

Problema? Exista o femeie mai frumoasa ca ea, fiica regelui, cea care putea sa salveze regatul sau sa o faca nemuritoare pe regina. Neputand sa suporte acest lucru, in special datorita mandriei, regina trimite un vanator sa o ucida. Numai ca lucrurile nu decurg cum ar fi vrut ea…

Trebuie sa recunosc ca nu stiu la ce sa ma astept de la acest film. Trailerul pare foarte interesant. Sper sa nu ma dezamageasca.

Distributia: Kristen Stewart, Chris Hemsworth, Charlize Theron

Data de lansare: 1 iunie in SUA

2. Prometheus (2012)
Un film pe care vreau neaparat sa-l vad. In caz ca nu v-am spus, sunt mare fan al filmelor SF. Sper sa nu ma dezamageasca. Apropo, filmul este regizat de Ridley Scott (Alien si Blade Runner), un geniu al genului SF.

O echipa de exploratori descopera un indiciu care poate dezvalui originea omenirii pe planeta noastra. Pentru a afla raspunsul la toate intrebarile din jurul acestui mister (originea omenirii), exploratorii trebuie sa faca o calatorie spre “colturile” mai intunecate ale universului. Acolo, ei vor duce o lupta pe viata si pe moarte. O lupta de care depinde viitorul omenirii.

Data de lansare: 8 iunie in SUA

3. Madagascar 3: Europe’s Most Wanted (2012)
O animatie pe gustul tuturor. Am urmarit primele doua parti si mi-au placut foarte mult. Recomand.

Alex, Marty, Gloria si Melman inca mai cauta o modalitate prin care sa ajunga inapoi in iubitul lor oras, New York. Calatoria lor ii duce prin Europa unde gasesc acoperirea perfecta: un circ pe care il reinventeaza in stilul lor consacrat. Sper sa fie macar la fel de amuzant ca primele doua parti.

Data de lansare: 8 iunie in SUA

4. That’s My Boy (2012)
Am mari emotii cand vine vorba de a mai recomanda o comedie cu Adam Sandler. A mai vazut cineva mizeria numita Jack and Jill? O sa trec peste acest dezastru si o sa-i dau o sansa acestui film. Trailer-ul pare foarte interesant dar nu imi fac prea mari sperante.

Data de lansare: 15 iunie in SUA

One Response to “Filme de vazut – Iunie 2012 – Partea I”
  1. Andrei Daniel May 29, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *