Filme de vazut – Octombrie 2012 – Partea I

1. Taken 2 (2012)
Probabil cel mai bun film care urmeaza sa fie lansat in octombrie. Liam Neeson continua sa faca ravagii printre criminali. De data aceasta, el si sotia lui sunt luati ostateci, in Instanbul, de catre tatal uneia dintre victimele din Paris… Evident, mare greseala.

Un film cu toate cliseele posibile dar care, cu siguranta, merita vazut. Eu de abia il astept.

Data de lansare: 5 octombrie in SUA

2. Frankenweenie (2012)
O animatie de Tim Burton. Nu stiu cat de tare pot sa o recomand copiilor. Tim are un fel mai “ciudat” de a vedea lumea.
Tanarul Victor face un experiment cu scopul de a-si aduce cainele la viata. Experimentul ii reuseste dar, ca intotdeauna, apar si consecinte…consecinte pe care va trebui sa le infrunte.

Data de lansare: 5 octombrie in SUA

3. V/H/S (2012)
Un horror care se anunta foarte interesant. Ramane de vazut daca se ridica la nivelul asteptarilor.
Un grup de tineri este angajat de o persoana sa sparga o casa si sa fure o caseta video foarte importanta. Din pacate, ei descopera ceva mai mult decat se asteptau…

Data de lansare: 5 octombrie in SUA

4. Argo (2012)
Un film bazat pe o intamplare reala: in momentul in care revolutia iraniana ajunge la “punctul de fierbere”, un specialist CIA pune la cale un plan pentru a-i scoate pe cei sase supravietuitori americani (angajati ai ambasadei americane) din Iran.

Data de lansare: 12 octombrie in SUA

5. Sinister (2012)
Un horror ce se anunta inca de pe acum foarte interesant. Trailer-ul a reusit sa ma sperie de cateva ori ceea nu poate sa insemne decat ca filmul o sa fie foarte bun. Subiectul, ca de obicei cand vine vorba de filme horror, este nou. De abia astept!

Cateva filme pe care le gaseste in podul casei in care tocmai s-a mutat il ajuta pe un scriitor sa isi dea seama cum si de ce a fost omorata familia care locuia inainte acolo. Problema? Astfel, isi pune familia in mare primejdie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *