Focus Sat App – Filmele si serialele vin cu tine in vacanta

Aplicația Focus Sat este soluția pentru o vacanță de vară așa cum ne dorim pentru că acum putem descărca filmele și serialele preferate și le putem urmări oriunde ne aflăm și oricând ne dorim, fără a avea nevoie de acces la internet, fie pe plajă, în excursia la o cabană montană, în rulotă sau în avion. De la comedii spumoase și pelicule de dragoste, la filme și seriale europene de toate genurile, producții Canal+ Original, Studiocanal și românești, biblioteca VOD din  Aplicația Focus Sat are de toate pentru toți. 

Distracția nu are nevoie de internet oricare ar fi destinația de vacanță. În funcție de starea de spirit, recomandările de vizionare includ însa nu se limitează la următoarele:

SERIAL: Toate cele 4 sezoane ale producției olandeze „Vecinii” („Nieuwe buren”, 2014-2019), în care cuplurile dintr-un cartier rezidențial se implică fatal în relații întunecate și intime cu vecinii.

FILME DE DRAGOSTE:

  • Fanii Jane Austen sigur vor aprecia ecranizarea „Mândrie și prejudecată” („Pride and Prejudice”, 2005), în care Elizabeth (Keira Knightley) se îndrăgostește de bogatul domn Darcy (Matthew Macfadyen).
  • Iubește românește, în „Șeful sectorului de suflete” (1967), alături de Irina Petrescu și Radu Beligan, film scris de soția acestuia din urmă (Marica Beligan).
  • Din cauza unui „Decalaj orar” („Décalage horaire”, 2002), Juliette Binoche și Jean Reno se cunosc într-un aeroport și Cupidon face ce știe mai bine.
  • În „Iubire de vrăjitoare” („Un amour de sorcière”, 1997), Vanessa Paradis caută un naș pentru fiul ei și îl alege pe muritorul Michael (Gil Bellows), care habar n-are ce-l așteaptă, atunci când ia avionul spre Paris.
  • Doi prieteni au idei diametral opuse când vine vorba de dragoste, iar când au parte de „Întâlnirea perfectă” („L’amour c’est mieux a deux”, 2010) viețile li se transformă complet.

COMEDII: 

  • Fredonează și râde cât cuprinde, alături de George Clooney în „Marea hoinăreală” („O Brother, Where Art Thou?”, 2000).
  • Sau „Citește și arde” („Burn After Reading”, 2008), alături de Brad Bitt, în comedia în care actorul arată ca… Johnny Bravo. 
  • Vezi cum au dat viață francezii unor detectivi imaginați de Agatha Christie, în „Parteneri împotriva crimei” („Associés contre le crime: L’oeuf d’Ambroise”, 2012).
  • Alege regalul de comedii cu  cei mai îndrăgiți actori româniși umor cât cuprinde:  „Alo, aterizează străbunica!” (1981); „Cuibul de viespi” (1987).
  • Nu rata nici seria „Johnny English” în care cel mai improbabil ofițer de informații din Serviciul Secret al Majestății Sale nu cunoaște nici frica, nici pericolul. Seria a debutat cu filmul omonim în 2003, a continuat cu „Johnny English… se întoarce!” („Johnny English Reborn”, 2011) și s-a încheiat cu „Johnny English lovește din nou” („Johnny English Strikes Again”, 2018). 

Pentru o vară de nota 10 putem găsi combinația perfectă între mare/soare sau munte/răcoare, telefonul de serviciu închis și filmele sau serialele pe care nu am apucat să le vedem până acum, descărcate direct din Aplicația Focus Sat pe telefonul sau tableta personală. Cei care nu sunt clienți Focus Sat pot testa Aplicația Focus Sat gratuit timp de 7 zile. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *