Gran Torino (2008)

Avand in vedere ca a trecut mult timp de cand nu am mai vazut un film cu Clint Eastwood, m-am hotarat sa repar aceasta greseala. Banuiesc ca stiti ca sunt un mare admirator al lui Eastwood, nu-i asa? Sper ca nu credeti ca am facut un top cu cele mai bune filme ale lui pe degeaba. Si nu a durat mult pana am gasit un film pe care trebuia sa il vad acum mult timp. Numele lui: Gran Torino (2008), genul de drama pe care ar trebui sa o vedeti, mai ales daca va pasioneaza filmele din categoria respectiva.

Povestea: Walt Kowalski (Clint Eastwood) este genul de om care detesta tot ce are in jur, persoana care nu are nici cea mai mica problema in a spune tuturor tot ceea ce gandeste. Imaginati-va cum ar fi daca voi ati spune absolut tot ceea ce va trece prin cap. Da… parca nu ar fi o idee asa de buna, nu-i asa? Ei bine, nefiind o mare supriza, Walt nu se intelege nici cu copii lui, nici cu vecinii.

Si cu toate ca este complet nefericit, mai ales dupa ce sotia lui moare, Walt are totusi o bucurie, mandria lui: un Ford Gran Torino pe care il ingrijeste de parca ar fi copilul lui. Cum ar fi ca cineva sa incerce sa-i fure aceasta masina, ultima lui bucurie? Da, va spun asta pentru ca baiatul vecinilor lui incearca asta, pus de o gasca din zona. Baiatul nu reuseste sa fure masina, dar ii capteaza atentia lui Kowalski. Acesta vede ceva in el si hotaraste sa-l ajute…

Daca va reusi sau nu, ramane sa aflati singuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.