Grand Cinema & More aniverseaza 7 ani de filme si evenimente culturale memorabile

Avand in vedere ca sarbatoresc sapte ani de la deschidere, cei de la Grand Cinema & More s-au gandit sa le faca o surpriza iubitorilor de filme. In perioada 1-30 Septembrie, la orice bilet de film cumparat, spectatorii vor primi inca unul cadou, sub forma de voucher, pentru urmatoarea vizita in cinematograf.

Promotia este valabila si pentru cele trei spectacole care vor avea loc luna aceasta: Turandot (inregistrare de la Metropolitan Opera, pe 22 Septembrie), Giselle (spectacol de balet al Teatrului Bolshoi, pe 30 Septembrie) si pentru spectacolul de teatru pentru copii „Ursul pacalit de vulpe” al Teatrului de Animatie Tandarica, pe 23 Septembrie.

În cei 7 ani de funcționare, pe ecranele Grand Cinema & More au fost proiectate 1.731 de filme, iar pasionații de cultură au putut urmări din fotoliile confortabile ale cinematografului peste 800 de spectacole de teatru, balet, operă, transmisiuni de concerte sau alte tipuri de evenimente. În ce privește evenimentele culturale, de departe cele mai căutate spectacole au fost cele de operă și balet, parte a stagiunilor The Metropolitan Opera și ale Teatrului Bolshoi.

Grand Ultra este în prezent singura sală de cinema din România dotată cu revoluționarul sistem de sunet Dolby Atmos, capabil să redea o ambianță sonoră care îți taie respirația. La realismul fiecărei vizionări contribuie și singurul proiector laser RGB 4K din țară, cu un sistem de funcționare similar ochiului uman, dar și fotolii care emit vibrații sincronizate cu sunetele de vibrație joasă din film, pentru a reda senzația de mișcare sau de impact.

Pentru că Grand Cinema & More înțelege pasiunea pentru filme, pune la dispoziția tuturor Grand Unlimited, singurul abonament care oferă acces nelimitat la filme timp de un an, pentru doar 49 de lei pe lună

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *