Hide and Seek (2005)

Dupa cum va spuneam in articolele trecute, mi-am redescoperit dragostea pentru filmele din categoria thriller/mystery/horror. Hide and Seek (2005) este absolut genial. Ma asteptam la ceva horror si, evident, nu va pot spune despre ce este vorba dar o sa ramaneti foarte surprinsi de felul in care evolueaza actiunea.

Mereu am iubit filmele care reusesc sa ma surprinda, care se joaca cu mintea mea in fel si chip. Mai are rost sa mentionez distributia? Robert De Niro, genial ca intotdeauna. Dakota Fanning, desi foarte mica, a jucat incredibil. O actrita de urmarit pe viitor.

Actiunea din Hide and Seek se invarte in jurul unui vaduv si a fiicei lui. Dupa ce sotia lui se sinucide, David (Robert de Niro) decide ca este timpul sa se mute la tara pentru a schimba mediul. In timp ce el incearca sa afle ce s-a intamplat exact cu sotia lui, Emily (Dakota Fanning) isi gaseste refugiul intr-un prieten imaginar, Charlie. Lucrurile incep sa se schimbe, insa, cand David realizeaza ca Charlie nu este ceea ce credea …

Un film foarte bun!

No Responses to “Hide and Seek (2005)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *