High Plains Drifter (1973)

Incep sa prind iar gust pentru filmele clasice. Am cam inceput sa ma satur de toate aberatiile care ies de la Hollywood. O lipsa totala de inspiratie si idei. Asadar, puteti sa va pregatiti pentru foarte multe recomandari de filme vechi si foarte bune. Trust me! Prima recomandare: High Plains Drifter (1973) un western de toata frumusetea cu nimeni altul decat Clint Eastwood in rolul principal. Iubesc stilul acestui actor. Nimeni nu poate sa joace in stilul lui. Mi-ar fi placut sa-l vad in rolul lui James Bond. Cred ca s-ar fi descurcat de minune.

Revenind la film, western + Clint + razbunare = LOVE. Pe scurt, tot ceea ce iti doresti la un western gasesti in aceasta productie. Un clasic pe care nu aveti voie sa-l ratati. Cautati-l! Merita!

Povestea: Un strain (Clint Eastwood) ajunge intr-un oras mic din “Vestul Salbatic”. Locuitorii orasului par speriati de el si, cum nu sunt prea entuziasmati de vizitatori noi, trei dintre ei incearca sa-l omoare. O tentativa nereusita pentru ca toti ajung in sicrie dupa tentativa lor. Din pacate pentru oras, cei trei erau angjati pentru a pastra linistea si a-i apara de probleme. Ce fel de probleme? De exemplu cei trei infractori pe care i-au bagat in inchisoare si care urmau sa se intoarca pentru razbunare.

Neavand alta optiune, locuitorii orasului se decid sa-l angajeze pe strain pentru a-i apara. Ii va ajuta strainul? Cine este el de fapt si ce cauta in oras? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published.