Dead Snow 2: Red vs. Dead (2014)

“Uita-te la comedia asta”, mi-au spus. “O sa razi cu lacrimi”, mi-au spus. N-am ras, dar parca mi-au dat lacrimile cand am vazut ce porcarie mi-a fost recomandata. O comedie/horror cu zombie nazisti. Cam care erau sansele ca aceasta “productie” sa fie macar amuzanta? Exact! Trebuie sa aveti IQ-ul mai mic ca numarul de la pantof ca sa gasiti ceva relativ distractiv la aceasta mizerie. A trecut mult timp de cand nu am mai vazut un film asa de prost.

Pana si cei de la imdb.com au reusit sa ma dezamageasca. Chestia asta are nota 7.1/10 pe imdb. 7.494 de oameni s-au simtit bine urmarind aceasta aberatie. Va dati seama cati cretini sunt in lume?

Povestea: Niste zombie nazisti s-au gandit sa iasa la o plimbare si sa indeplineasca o misiunea care le-a fost data cu vreo 70 de ani in urma. Avand in vedere ca nemtii au pierdut o nava foarte importanta din cauza unui spion norvegian, Hitler i-a dat ordin lui Herzog, cel care comanda trupele naziste din Norvegia, sa stearga de pe fata planetei orasul Talvik. Numai ca Herzog nu a mai apucat sa faca asta pentru ca a fost omorat.

70 de ani mai tarziu, dupa cum v-am spus, comandantul nazist si-a adus aminte ca trebuie sa indeplineasca o misiune. Problema? Norvegianul care a reusit sa-l trezeasca la viata in prima aberatie (Dead Snow 1) are alte planuri…

Credeti-ma pe cuvant, nu are rost sa va pierdeti timpul cu acest film. Comentariu pe YouTube: “This movie was fucking hilarious. Better than the first one!”. I don’t want to live on this planet anymore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *