Final Destination (2000)

Va mai aduceti aminte de acest film? Cred ca este printre putinele filme horror/thriller care mi-au ramas in memorie. Tin minte ca eram la liceu cand l-am vazut. Crease o adevarata isterie printre prietenii mei. Toti discutau despre el, asa ca va dati seama cat de mult am rezistat tentatiei. Trebuie sa il vad si nu imi pare rau ca am facut asta. Mi-as dori sa mai gasesc un astfel de thriller, dar in ziua de astazi trebuie sa ne multumim cu toate mizeriile facute special pentru hipsteri… Ma intreb ce s-a intamplat cu creativitatea celor de la Hollywood.

Povestea: Alex Browning trebuie sa mearga cu colegii intr-o excursie. Destinatia: Franta. In timpul imbarcarii in avion insa, Alex are o premonitie. Pe scurt, el vede in detaliu felul in care avionul exploadeaza si cum mor toti colegii lui. Fiind speriat de ceea ce a vazut, Alex face o criza si, astfel, excursia este anulata. S-ar putea spune ca el le-a salvat viata colegilor lui, numai ca moarte are alte planuri.

Vedeti voi, conform povestii din film, fiecare om trebuie sa moara la o data si intr-o ordine stabilita. Nu este frumos sa te pui cu moartea si sa-i strici treaba. S-ar putea sa iti para rau…

No Responses to “Final Destination (2000)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *