Ghost Ship (2002)

In lipsa de material cinematografic, ieri m-am decis sa vizionez cateva filme mai vechi (si foarte dragi) din colectia persoanala. Printre ele, Ghost Ship, un horror/thriller/mystery de toata frumusetea, cel putin din punctul meu de vedere. Am cautat foarte mult un film asemanator dar nu am gasit nimic. Nu va luati dupa nota de pe imdb. Criticii, ca de obicei, cauta nod in papura. Daca vreti sa vedeti un horror/thriller bun, plus un mister de toata frumusetea si ceva parte psihologica, va recomand sa-l vedeti. Sunt sigur ca o sa va placa.

Cu putin noroc si mai ales cu ajutorul unui pilot care le cere ajutorul, o echipa de salvare a navelor esuate gaseste o … “comoara”. Mai precis, un vas de croaziera disparut in 1962 si care valoareaza o avere. Tot ce trebuie sa faca ei este sa o duca la mal si sa incaseze banii. Problema? Antonia Graza, nava, nu este atat de neocupata pe cat pare iar misterul din jurul disparitiei ei se va dovedi a fi “mortal” pentru unii…

Indiferent cum o sa vi se pare filmul, povestea merita toti banii. Mai rar o poveste care sa ma captiveze cum a reusit cea din Ghost Ship.

One Response to “Ghost Ship (2002)”
  1. dany-Fzr August 30, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *