Hidden (2015)

Hidden (2015) – un thriller/horror/film pshiologic surprinzator de bun. Cred ca este genul de film pe care ar trebui sa il aveti in vedere. Are o poveste foarte interesanta, unica si cu un final total neasteptat. Singura parte proasta este ca actiunea se desfasoara foarte incet. O sa aveti nevoie de o rabdare exemplara ca sa treceti peste primele 30 de minute ale filmului. Daca reusiti sa faceti asta, atunci o sa aveti parte de o mare surpriza. Evident, nu pot sa va spun despre ce este vorba pentru ca as strica tot farmecul filmului. Va trebui sa ma credeti pe cuvant.

Fanii serialului True Blood vor avea ocazia sa il vada din nou in actiune pe Alexander Skarsgård. Sunt mai mult ca sigur ca ei stiu la cine ma refer.

Pe scurt, pentru ca stiu ca aveti si alte lucruri de facut, Hidden (2015) este un film bun, cu o poveste unica si imprevizibila, care a reusit sa ma surprinda intr-un mod foarte placut. Daca se intampla sa va plictisiti intr-o zi, cautati-l. S-ar putea sa va placa.

Povestea: Timp de 301 de zile, o familie americana din Kingsville, Carolina de Nord (Ray (Skarsgård), Claire (Riseborough) si fiica lor de sapte ani Zoe) au trait linistiti intr-un adapost nuclear ascuns de ochii lumii, sperand ca, intr-o zi, vor putea sa aiba o viata normala. Numai ca, din pacate pentru ei, aceasta liniste este deranjata de niste “persoane” care le-au aflat locatia.

Cine sunt acele “persoane” si ce vor de la ei? De ce se ascunde familia respectiva? Ce s-a intamplat cu/in orasul in care locuiau? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *