Hush (2016)

Hush (2016) este genul de horror/thriller/film psihologic pe care ar trebui sa il aveti in vedere, mai ales daca va pasioneaza genul acesta de filme. Cu toate ca este previzibila, povestea filmului ne prezinta un caz care poate fi oricand real. Ceea ce pateste actrita principala din Hush i se poate intampla oricui, oricand, oriunde. La ce ma refer?

Imagineaza-ti ca esti singur(a) la o cabana/casa din padure, destul de departe de civilizatie si vecini. Intr-o noapte obisnuita, un psihopat inarmat cu o arbaleta apare in fata casei talei si incepe sa se “joace” cu tine. Iti taie curentul, iti distruge masina si incepe sa te caute. Sigur, criminalul ar putea sa te omoare oricand, dar asta l-ar plictisi enorm. In mintea lui, groaza pe care ti-o inspira este ca un drog de care nu se poate satura.

Si asa incepe “distractia”. Ca totul sa fie perfect, Maddie (Kate Siegel), personajul principal din film, este surda… Cum te-ai comporta intr-o astfel de situatie? Ce ai face?

Revenind la film, va recomand sa vedeti ceea ce va face Maddie in aceasta situatie. Nu o sa va dau mai multe detalii. Ramane sa aflati singuri ce se intampla la final…

No Responses to “Hush (2016)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *