Knock Knock (2015)

Un barbat are viata pe care mereu si-a dorit-o: o casnicie reusita, o sotie foarte frumoasa, doi copii minunati, o cariera de succes si o casa scoasa parca dintr-un vis. Ce ar putea sa-i mai lipseasca, nu-i asa? Ei bine, viata lui se schimba brusc in momentul in care doua tinere foarte atragatoare ii ajung la pragul usii si ii cer ajutorul.

Cu toate ca par inocente si in mare nevoie de ajutor, ele au un alt plan in cap si incep sa il seduca. Ce se intampla cand uiti viata frumoasa pe care o ai si incepi sa gandesti cu capul nepotrivit? Ramane sa aflati singuri…

Daca nu ati vazut Death Game (1977), Hard Candy (2007) sau Funny Games (originalul german din 1997 sau remake-ul american din 2007), productii din care aceasta poveste s-a inspirat foarte mult, atunci Knock Knock (2015) este un horror/thriller/mystery pe care ar trebui sa il vedeti. Cu toate ca nu este cel mai spectaculos/interesant film din aceasta categorie, filmul are parti destul de bune. Plus ca nu este previzibil/nu o sa stiti ce urmeaza sa se intample daca nu ati vazut filmele pe care le-am mentionat mai sus.

P.S Dupa cum va puteti da seama, Hard Candy (2007) si Funny Games sunt genul de filme pe care ar trebui sa le vedeti, altfel nu le mentionam. Va recomand sa le cautati.

2 Responses to “Knock Knock (2015)”
  1. Camionagiu October 12, 2015
    • Daniel Urda October 12, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *