Lights Out (2016)

Lights Out (2016) are sanse mari sa fie cel mai bun horror/thriller/film psihologic din 2016. A trecut destul de mult timp de cand nu am mai fost asa de entuziasmat de un film din aceasta categorie. Se pare ca aceasta surpriza se datoreaza unui director amator care a castigat premiul secund la un festival de film. Premiul lui, spre bucuria noastra, a fost sansa de a-si face primul lungmetraj. Nici nu stiti cat de mult ma bucur ca nu a castigat premiul intai la acel festival.

Daca va plac filmele horror, ar trebui sa il cautati si pe aceasta. Sunt absolut sigur ca o sa va placa. Si, bineinteles, pentru un efect mai special va recomand sa il vedeti noaptea. Si cu sunetul dat cat mai tare. O sa aveti parte de cateva senzatii foarte interesante.

Povestea: Rebecca (Teresa Palmer), o tanara traumatizata care a plecat de acasa de frica unei fantome, are parte de veste foarte proasta in momentul in care afla ca fratele ei trece prin aceleasi lucruri prin care a trecut si ea.

Cu toate ca si-a dorit mereu ca ceea ce a speriat-o toata copilaria sa fie doar in imaginatia ei, Rebecca trebuie sa isi ia inima in dinti si sa-si infrunte trecutul. Va reusi ea sa-si salveze fratele si mama? Cine este aceasta fantoma care nu ii lasa familia in pace? Ramane sa aflati singuri…

3 Responses to “Lights Out (2016)”
  1. Cristi October 10, 2016
  2. Nico October 13, 2016
  3. Adrian October 15, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *