The Autopsy of Jane Doe (2016)

Fanii genului horror au un nou motiv de bucurie. Se intampla sa aveti o pasiune pentru acest gen? Pefect! Trebuie neaparat sa vedeti filmul The Autopsy of Jane Doe (2016)! Sunt sanse foarte mari sa va placa. Nu stiu exact daca o sa va sperie atat de mult pe cat v-ati dori, cu toate ca sunt destule scene de groaza care pot sa faca asta, dar va asigur ca povestea filmului merita toata atentia voastra.

Cred ca asta mi-a placut mereu la filmele horror. Sunt creative, imprevizibile si au povesti interesante. Din ce in ce mai rar gasim aceste calitati la restul filmelor…

Dar asta nu este o supriza pentru nimeni. Este suficient sa mergeti de cateva ori la cinematograf si o sa intelegeti la ce ma refer. Majoritatea productiilor lansate in ultima perioada sunt dezamagitoare. Asta daca nu cumva chiar toate sunt dezamagitoare. Cu toate acestea, uneori mai avem noroc si mai gasim si astfel de productii cu buget mic, dar extrem de interesante.

Povestea: Cadavrul unei tinere necunoscute este descoperit din intamplare. Cauza mortii: necunoscuta. Dorind sa afle aceasta cauza, seriful din zona trimite cadavrul la medicii legisti din zona. Numai ca pe masura ce acesti medici investigheaza cauza mortii, lucruri din ce in ce mai ciudate incep sa se intample.

Cine este tanara? De ce a fost omorata? Ce secrete ascunde moartea ei? Vor reusi cei doi medici legisti sa scape cu viata din aceasta incercare? Ramane sa aflati singuri…

 

No Responses to “The Autopsy of Jane Doe (2016)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *