The Collector (2009)

Daca v-a placut seria Saw si vreti sa vedeti un film asemanator, atunci The Collector (2009) – horror/thriller/film psihologic – ar trebui sa fie pe lista voastra. Nu, nu este la fel de bun ca Saw, dar povestea lui este suficient de interesanta incat sa va “tina in priza”. Trebuie doar sa treceti peste primele 25 de minute ale filmului. Partea de inceput este relativ plictisitoare.

Povestea: Arkin pare sa ai o viata normala: lucreaza in constructii, este casatorit si are o fetita. Problema? Sotia lui are o datorie la un camatar pe care nu o poate plati, iar Arkin nu are banii necesari pentru o ajuta. Fiind in lipsa de idei, el se hotaraste sa apeleze la un trecut pe care voia sa il lasa in urma si sa sparga ultima casa la care a lucrat.

Numai ca, spre surpriza lui, desi casa trebuia sa fie goala, inca o persoana mai este acolo. O persoana care tine captiva familia proprietara, genul de criminal in serie sadist care a pus capcane mortale peste tot si vrea sa se distreze. Va reusi Arkin sa evite capcanele si scape cu viata din casa respectiva? Va reusi el sa salveze familia pe care a incercat sa o jefuiasca? Va reusi el sa faca rost de banii necesari pentru a o salva pe sotia lui? Cine este criminalul in serie/The Collector si ce vrea el de fapt? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *