The Den (2013)

Nici nu aveti idee cat de mult ma bucur cand gasesc oameni la fel de pasionati de filme ca si mine. Pe langa faptul ca pot sa vorbesc ore in sir cu aceste persoane, mai am si sansa sa primesc recomandari foarte bune. Avand in vedere ca astept de ceva vreme filmul Unfriended (2015), un cinefil inrait mi-a facut o recomandare pe o tema similara: The Den (2013), un horror/thriller/film psihologic pe care ar trebui sa il vedeti. Sunt sanse foarte mari sa va placa.

Povestea: Banuiesc ca stiti deja ca in ziua de astazi este foarte simplu sa comunici cu absolut oricine, indiferent de locatia de pe glob. Aveti nevoie doar de un calculator, internet, o camera web si un program/retea de socializare. Ba chiar puteti vorbi si cu persoane pe care nu le cunoasteti. Nici macar nu trebuie sa iesiti din casa. Numai ca, vedeti voi, pe internet se intampla foarte multe lucruri ciudate si, uneori, amuzante.

Pe cele amuzante le veti vedea in prima parte a filmului. Sunt o gramada de oameni nebuni pe lumea aceasta. Dar pe langa situatiile amuzante, s-ar putea sa aveti ocazia sa dati si peste anumite situatii destul de deranjante. Si asa ajungem la povestea recomandarii de astazi.

O tanara are de facut un proiect pentru facultate. Tema acestui proiect? Studiul comportamentului oamenilor care folosesc chat-ul online cu webcam. Pe scurt, ea trebuie sa fie online mai tot timpul si sa vorbeasca cu toti oamenii dispusi sa socializeze. Astfel, ea da peste tot felul de “personaje”, oameni pusi pe glume, oameni nepoliticosi, oameni vulgari, copii, si multi altii. Nimic foarte neobisnuit. Asta pana in momentul in care are “ocazia” sa vada live inregistrarea in care o femeie este omorata.

Din acest moment, dupa cum va puteti imagina, lucrurile devin foarte interesante…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *