How To Train Your Dragon

Cea mai buna animatie pe care am vazut-o in ultimul an.

Actiunea se “invarte” in jurul lui Hiccup (personajul principal), fiul sefului de trib, un tanar dintr-un sat izolat de vikingi. Intr-un loc in care 9 luni este iarna iar principala ocupatie este pescuitul, natura razboinica a vikingilor se rasfrange asupra unui singur inamic: dragonii!

Respectul in acest sat se castiga intr-un singur mod : prin uciderea unui dragon ! Singura problema este ca Hiccup nu are “conformatia/fizionomia” necesara … “atingerii” unui dragon. Visul lui este sa-l faca mandrul pe tatal sau, unul dintre cei mai cunoscuti ucigasi de dragoni.
Baiat slabut,linistit,inteligent Hiccup lucreaza intr-o fierarie, un loc in care se gandeste la metode ingenioase de ucis dragoni. Cu ajutorul unei astfel de metode reuseste sa “doboare” unul dintre cei mai periculosi dragoni, numai ca , spre surprinderea lui visul lui de o viata, uciderea unui dragon, nu mai pare asa de important, odata pus fata in fata cu “problema”.

Intr-un mod cel putin interesant, veti vedea cum, putin cate putin, prietenia dintre dragon si Hiccup prinde contur si veti invata ca intotdeauna cel mai bine este sa fii tu insuti. Comedie, suspans, actiune. Veti gasi cate ceva din fiecare in aceasta animatie.

One Response to “How To Train Your Dragon”
  1. Tarzan April 1, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *