Kong: Skull Island (2017)

Fiind un relativ fan al filmelor cu monstri (sau cel putin asa eram in copilarie), m-am gandit ca ar fi cazul sa vad Kong: Skull Island (2017). Asta, plus faptul ca l-am trecut pe lista celor mai promitatoare filme din 2017. Cum a fost filmul? Daca nu aveti absolut nimic mai bun de facut si nu aveti deloc pretentii, Kong ar putea fi ceea ce cautati. Pe scurt, nu este chiar o idee proasta, desi nu avea ce cauta pe lista aia.

Pe de alta parte, la cum sunt filmele din acest an, Kong: Skull Island (2017) este chiar interesant. Nu ma asteptam ca 2017 sa fie atat de dezamagitor din punct de vedere cinematografic.

Asadar, daca vreti sa vedeti aceasta productie, trebuie doar sa treceti peste povestea destul de previzibila, peste efectele speciale dezamagitoare si mai ales peste tentativa de actorie a unor actori destul de mari (cel putin din punctul meu de vedere). Dar daca va plictisiti si aveti o punga de popcorn in apropiere… nu pot sa spun ca nu merita sa-i acordati o sansa.

Povestea: Un veteran din al doilea razboi a fugit mai toata viata dupa monstri. Dupa ce a scapat cu viata de pe o nava de razboi atacata de un inamic necunoscut in largul marii, cativa zeci de ani mai taziu, Bill Randa pare sa fii gasit dovada pe care a cautat-o pe o insula recent descoperita. Va reusi Bill sa dovedeasca intregii lumi ca sunt lucruri pe planeta aceasta de care nu avem habar? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Kong: Skull Island (2017)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *