Limitless (2011)

Limitless (2011) este unul dintre cele mai bune thrillere/mystery/SF-uri din 2011. Nu stiu cum de am reusit sa nu vi-l recomand pana acum. Banuiesc ca l-ati vazut dar, daca v-a scapat cumva, cautati-l! Merita toata atentia voastra si sunt absolut sigur ca o sa va placa. Distributia este foarte buna (Bradley Cooper, Robert De Niro) iar ideea filmului este total diferita fata de ce am vazut pana acum. Iubesc subiectele noi si inovative care reusesc sa ma surprinda. Nici partea psihologica a filmului nu este neglijat.

Eddie Mora (Bradley Cooper) este un scriitor nu prea inspirat care nu are absolut nici o perspectiva de viitor. Desi nu isi da seama de acest lucru, pe masura ce zilele trec, viata lui se transforma intr-un mare esec. Un esec pe care il constientizeaza la adevarata lui valoare in ziua in care prietena lui il paraseste. Totul se schimba pentru el, insa, cand da peste un vechi prieten care ii ofera un drog sintetitc – NZT – care ar putea sa-i schimbe viata.

Ce face acest drog mai exact? Ii permite “utilizatorului” sa-si foloseasca creierul la intreaga lui capacitate. Astfel, viata lui Eddie se schimba complet. Reuseste sa scrie o carte de succes in doar cateva zile, se apuca de bursa si reuseste sa atraga extrem de multa atentie cu castiguri rapide si consistente si absolut totul pare perfect. Problema? Atentia pe care o atrage ii va face foarte multe probleme…

No Responses to “Limitless (2011)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *