Locke (2013)

Un film a carui actiune se desfasoara doar intr-o masina nu are cum sa fie interesant, nu-i asa? Ce ar putea fi interesant de vazut la un om care isi conduce masina si vorbeste la telefon? Asa am zis si eu si probabil multi altii, dar Locke (2013) are tendinta sa ne contrazica. Nu o sa va zic de ce si cum, dar o sa va recomand sa vizionati acest film. Presimt ca o sa va placa, mai ales daca apreciati genul din care face parte (filme psihologice/drama).

Povestea: Dupa cum v-am spus, toata actiunea filmului se desfasoara intr-o masina. Ce poate fi interesant la acest film? Asta am spus si eu in momentul in care am primit foarte multe recomandari pentru a vedea Locke (2013). Raspunsul? O sa fiti surprinsi, dar filmul are darul de a ne arata cum un om care s-a chinuit o mare parte din viata sa ajunga la un anumit nivel poate sa distruga totul intr-o singura noapte.

Am reusit sa va fac curiosi? Eu sper ca da. Este genul de film care reuseste sa te surprinda in cel mai placut mod. Evident, pasionatii genului o sa aprecieze mai mult aceasta drama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.