Maraton de actiune, in primul weekend din octombrie la TNT

TNT va difuza in primul weekend al lunii octombrie o colectie impresionanta de filme de actiune, de la aventuri comice pentru intreaga familie pana la western-uri fantasy si dramatice. Maratonul de actiune va incepe pe 2 octombrie, inainte de pranz, cu o comedie.

„Ninja în vacanţă/ 3 Ninjas: Knuckle Up” (SUA, 1995), regizată de Sang-ok Shin, va fi difuzată de la ora 11:10. Filmul îi are în centru pe Rocky, Colt şi Tum Tum, care pornesc într-o aventură interesantă pentru întreaga familie. Eroii se unesc pentru a lupta împotriva unei organizații cu rele intenții, se confruntă cu o gașcă de motocicliști și totul cu ajutorul artelor marțiale.

„Călătorie spre centrul Pământului/ Journey to the Center of the Earth” (SUA, 2008), bazat pe romanul „Voyage au centre de la Terre” al lui Jules Verne, îi va urma, de la ora 14:40. Brendan Fraser este un cercetător care, în căutarea adevărului despre ce s-a întâmplat cu fratele lui dat dispărut, descoperă, împreună cu nepotul său și cu ghidul lor montan, o lume fantastică în centrul Pământului.


Continuarea, „Călătoria 2: Insula misterioasă/ Journey 2: The Mysterious Island” (SUA, 2012), bazată pe volumul „L’Île mystérieuse” a lui Verne, va fi difuzată de la ora 16:20. Aceasta îi are în distribuție pe Dwayne Johnson, premiat la Kids’ Choice Awards pentru rolul lui, Michael Caine, Vanessa Hudgens, Luis Guzmán și Kristin Davis. Josh Hutcherson își reia rolul și, de această dată, face echipă cu soțul mamei pentru a-l găsi pe bunicul despre care este crezut că a dispărut pe o insulă legendară.

Will Smith, Kevin Kline, Salma Hayek și Kenneth Branagh sunt prinși în „Wild Wild West – Mare nebunie in Vest” (SUA, 1998), regizat de Barry Sonnenfeld. Doi cei mai buni agenți speciali din Vestul Sălbatic au misiunea de a-l salva pe președintele Ulysses S. Grant din mâinile unui om de știință diabolic hotărât să se răzbune pentru pierderea Războiului Civil. Comedia de aventuri cu elemente fantastice va fi difuzată de la ora 18:15.

Pe 3 octombrie, de la aceeași oră, la TNT poate fi urmărit western-ul „Tinerii pistolari/ Young Guns II” (SUA, 1990). Emilio Estevez, Kiefer Sutherland, Lou Diamond Philips și Christian Slater sunt cei mai căutați bărbați din America. Filmul urmărește viața lui Billy the Kid în anii de după confruntarea din Vest dintre facțiuni rivale, de la finalul anilor 1870, cunoscută drept Lincoln County War. Împreună cu un grup de iscusiți pistolari, încearcă să scape de autoritățile care sunt pe urmele lui.
Pentru piesa „Blaze of Glory” inclusă pe coloana sonoră, Jon Bon Jovi a primit un Glob de Aur și o nominalizare la premiile Oscar.

(L-r) LUIS GUZMÁN as Gabato, VANESSA HUDGENS as Kailani, JOSH HUTCHERSON as Sean, DWAYNE JOHNSON as Hank, and MICHAEL CAINE as Alexander in New Line Cinema’s family adventure “JOURNEY 2: THE MYSTERIOUS ISLAND,” a Warner Bros. Pictures release.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *