Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017)

Fiind un fan al seriei “Pirates of the Caribbean” in general, si al capitanului Jack Sparrow in special, ieri mi-am facut putin timp liber si m-am dus la cinema. Nu aveam cum sa pierd Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017), cel de-al cincilea film din serie. Cum a fost filmul?

Mai slab decat cele patru filme care l-au precedat. Umorul folosit a fost destul de slab, soundtrack-ul a ramas aproape neschimbat, povestea (destul de previzibila) putea fi mult mai interesanta, iar batranul Jack nu mai are farmecul de altadata.

Cu toate acestea, recunosc ca Dead Men Tell No Tales (2017) mi-a placut foarte mult. Nu as putea sa va spun exact de ce, dar nu regret faptul ca am fost pana la cinema sa il vad. Dimpotriva, daca ar fi sa intorc timpul inapoi, as face acelasi lucru. Ba chiar sper ca producatorii seriei au de gand sa mai faca inca un film.

Atat timp cat nu va faceti prea mari iluzii in privinta lui, puteti sa mergeti linistiti sa il vedeti. Sunt sanse foarte mari sa va placa.

Povestea: Desi este cam batran si ar trebui sa se gandeasca la pensionare (glumesc!), capitanul Jack Sparrow nu renunta la lupta si isi continua aventura pe mare. Numai ca ghinonul il urmareste oriunde ar merge.

Parasit de echipaj si capturat de armata imperiala britanica, capitanul Jack mai primeste inca o veste “buna”: capitanul Salazar, un fost marinar blestemat sa bantuie marea sub forma unei fantome dupa ce a fost invins de Jack langa “Triunghiul Diavolului”, scapa din locul in care era prins si porneste pe urmele celui care i-a distrus viata.

Va reusi Jack sa scape cu viata din aceasta incercare? Ramane sa aflati singuri…

One Response to “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017)”
  1. Rent a car Bucuresti June 4, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *