Premiera documentarului depre Papa Francisc

Premiera documentarului depre Papa Francisc, “Francesco”, va fi difuzata pe DISCOVERY CHANNEL luni, 5 Aprilie, la ora 22:00. Documentarul extraordinar este regizat de Evgeny Afineevsky, nominalizat la Oscar.

In regia unui producator si regizor nominalizat la Oscar®, Evgeny Afineevksy, „Francesco” ofera publicului un acces fara precedent catre Sfintenia Sa Papa Francisc, dezvaluind un lider global care abordeaza situatii complexe si dificile cu umilitate, intelepciune si generozitate catre toata lumea. 

Pe lângă accesul fără precedent alături de Papa Francisc, documentarul intră în mai multe detalii despre viața acestuia datorită unor interviuri cu cei care i-au fost și îi sunt alături, inclusiv cu nepotul său, Jose Ignacio Bergoglio, cu Sfinția sa Papa Benedict al XVI-lea, precum și cu Juan Carlos Cruz, o victimă și un activist al celor care au trecut prin abuzuri sexuale, dar și cu călugărița Norma Pimentel, care luptă pentru refugiații din Statele Unite. 

„Francesco” oferă un portret al unui om care și-a dedicat viața pentru a aduce oamenii împreună într-o adevărată comunitate globală.

FRANCESCO  este un documentar original Discovery; regizat și produs de Evgeny Afineevsky; producători: Den Tolmor, Eric Esrailian, Teri Schwartz; producători executivi: Ted Hope, Colleen Camp, Mark Monroe, Tomáš Srovnal, Michelle Bertrán Neve, Svetlana Chistyakova, Bonnie Abaunza, Bohdan Batruch, Regina K. Scully, Elba Luis Lugo, Geralyn White Dreyfous, Robert Fyvolent. Documentarul este produs de Afineevsky-Tolmor Production alături de UCLA School of Theater, Film and Television (UCLA TFT), PFX – Postproduction and Visual Effects Studio și în asociere cu Diamond Docs. ICM Partners a oferit servicii de distribuție.  Acordul a fost negociat de către ICM Partners din partea producătorilor.

A picture containing building, outdoor, ground, stone

Description automatically generated

Leave a Reply

Your email address will not be published.