Se mai fac filme bune?

Dupa cum spuneam in articolul “Cateva observatii” : Este foarte greu sa gasesti un film decent in ziua de azi!

Tin minte ca pe vremuri nu aveam timp sa ma uit la toate filmele care apareau. Nici nu te uitai bine la o ecranizare reusita ca imediat apareau altele doua in loc. Acum? Acum trec si cateva luni si nimic! Jale! Asta nu inseamna ca nu se fac filme. Dimpotriva, se fac pe banda rulanta dar toate se bat pentru locul 1 in topul “Cel mai prost film din istorie”.

Desi este criza nu banii sunt problema. S-a schimbat o generatie de actori. Curios dar nici asta nu e o problema pentru ca au aparut altii la fel de buni care sa-i inlocuiasca.

Asadar care este problema? Problema este LIPSA DE CREATIVITATE, LIPSA DE IDEI. De cativa ani incoace apar numai filme “reciclate”: aceleasi subiecte refolosite la infinit care te plictisesc maxim, combinate cu un umor de 2 bani si cu foarte multa nuditate.

Filmele de groaza sunt de o plictiseala iesita din comun, comediile romantice seamana toate intre ele, filmele de actiune sunt toate remake-uri slabe spre foarte slabe, regizorii de renume fac niste rahaturi gen “Cowboys&Aliens”.

Acum toti se concentreaza pe efectele speciale. Degeaba ai efecte speciale senzationale daca filmul este de rahat! Ar fi frumos daca cei care fac filme s-ar concentra mai mult pe idei si mai putin pe efecte si alte rahaturi.

6 Responses to “Se mai fac filme bune?”
  1. Dobrică November 24, 2011
  2. Yamasha November 24, 2011
  3. Roxy's blog November 24, 2011
  4. Teo Negura November 24, 2011
  5. Bogzilla November 24, 2011
  6. Filme Online July 29, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published.