Alita: Battle Angel (2019)

Daca va plictisiti si sunteti in cautarea unui film bun, va recomand productia Alita: Battle Angel (2019). Asta, bineinteles, pentru cei care nu au reusit sa vada filmul la cinematograf. A ajuns pe canalele “obisnuite” la o calitate foarte buna.

Bineinteles, si cei care vor sa-l revada pot apela la varianta de urgenta.

Sunt mai mult ca sigur ca fanii genurilor actiune / SF / aventura nu vor fi dezamagiti de aceasta poveste. Putem spune ca avem in sfirsit un film inspirat din anime-uri care nu este un dezastru total. Ba dimpotriva, merita toata atentia.

James Cameron a facut o treaba foarte buna cu Alita: povestea este interesanta si respecta destul de bine sursa din care s-a inspirat, efectele speciale sunt foarte bune (probabil o sa va para rau daca nu ati vazut filmul la cinema), iar distributia nu se lasa mai prejos: Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Mahershala Ali.

Pe scurt, aveti toate motivele pentru a cauta filmul. Mie mi-a placut foarte mult si sunt sigur ca nu o sa regretati alegerea facuta. Pana si criticii sunt multumiti de ceea ce au vazut. Bine, unii dintre ei…

No Responses to “Alita: Battle Angel (2019)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *