Dawn of the Planet of the Apes (2014)

Am stiut imediat dupa ce l-am vazut. “Rise of the Planet of the Apes (2011) o sa fie unul dintre cele mai bune filme din 2011″, mi-am zis. Si nu m-am inselat. A fost un SF superb, cu o poveste foarte buna. Va dati seama cat de mult mi-am dorit ca filmul sa aiba o continuare si cat de mult m-am bucurat cand am aflat ca dorinta mea avea sa devina realitate. Da, ma refer la Dawn of The Planet of The Apes (2014), un SF considerat de unii ca fiind chiar mai bun ca cel din 2011.

De ce mi-a luat atat de mult sa-l vad? Habar n-am. Probabil asteptam o perioada cu adevarat trista din punct de vedere al filmelor pentru a-l vedea. Gen perioada asta. O perioada in care filmele lansate la cinematograf reusesc sa fie mult mai proaste ca filmele difuzate la TV. Stiti ce e mai trist? Perioada asta o sa dureze cam tot anul. Nu stiu daca o sa avem sansa sa vedem zece filme bune in 2015. Speranta moare ultima…

Revenind la recomandarea de astazi, Dawn of the Planet of the Apes (2014) continua povestea inceputa in Rise of the Planet of the Apes (2011). In urma lansarii acelui virus ucigas in lume, oamenii au ajuns sa fie pe cale de disparitie. Zece ani mai tarziu, maimutele modificate genetic se inmultesc tot mai mult si par sa devina specia dominanta de pe Pamant. Exista o singura problema, desigur. Un grup de oameni a reusit sa supravietuiasca si pune in pericol visul de dominanta al maimutelor. Desi cele doua grupuri par sa ajunga la o intelegere si sa aleaga pacea, razboiul nu dispare din gandurile lor.

Cine va castiga acest razboi? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Dawn of the Planet of the Apes (2014)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.