Fantastic Four (2015)

Puteam sa jur ca acest film o sa fie prost inca din momentul in care am vazut primul trailer si nu m-am inselat. Fantastic Four are sanse mari sa fie cel mai prost film al anului si sunt aproape sigur ca o sa aiba cel putin o nominalizare la “Zmeura de Aur”. Dragii mei, am urmarit acest film doar pentru a fi 100% sigur ca am avut dreptate. Tocmai de aceea va scriu acest articol aceasta avertizare. Fugiti! Fugiti de acest film ca de ciuma! O sa va irositi o ora si jumatate din viata. Nu ati vrea sa il vedeti nici daca ar fi ultimul film de pe planeta!

De ce este oribil Fantastic Four? Povestea este plictisitoare, filmul nu respecta sursa din care s-a inspirat, actorii joaca foarte prost, scenariul este stupid si fara sens. Tind sa cred ca regizorul dormea cand s-a filmat acest film. Nu pot sa inteleg cum cineva a fost de acord sa dea 120 de milioane de dolari pentru a produce aceasta mizerie, dar sunt sigur ca persoana/persoanele respective o sa regrete aceasta decizie cat de curand.

In caz ca va intrebati, Fantastic Four (2015) are fabuloasa nota 4.1/10 pe imdb.com si 3.4/10 pe rottentomatoes.com.

Povestea: Cei care au mai auzit de Fantastic Four vor avea parte de cea mai proasta poveste de prezentare a originii celor patru personaje principale: Reed Richards (Miles Teller), Johnny Storm (Michael B. Jordan), Sue Storm (Kate Mara) si Ben Grimm / The Thing (Jamie Bell).

Cei care nu au auzit de Fantastic Four pana acum vor avea parte de cel mai prost film cu super-eroi pe care l-au vazut in ultimii zece ani (cel putin).

Pe scurt, patru tineri foarte inteligenti/talentati se teleporteaza intr-un univers necunoscut si foarte periculos, care le modifica forma fizica. Din acest moment, viata lor se schimba pentru totdeauna. Avand puteri extraordinare, cei patru trebuie sa invete sa se obinuieasca cu ele si sa le foloseasca pentru a salva Pamantul de Dr. Doom, un fost prieten de-al lor.

P.S In caz ca nu ati observat, da, numai niste adolescenti pot salva lumea de la distrugere. De parca nu am mai vazut placa asta in Hunger Games, Divergent, Insurgent, The Maze Runner, The 100 si alte mizerii care au aparut recent. Serios? Oare cei de la Hollywood chiar nu inteleg ca tema asta este deja fumata?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *