Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)

Se pare ca pasiunea mea pentru filme a reinviat. A trecut cam mult timp de cand nu am mai avut chef sa vad cateva filme intr-o saptamana fara sa ma plictisesc. Spre norocul meu, am gasit si cateva filme suficient de interesante incat sa nu se intample asta. Printre acestea se numara si Jurassic World: Fallen Kingdom (2018).

Cu toate ca nu se compara cu predecesorul sau Jurassic World (2015), surpriza de acum cativa ani care a batut toate recordurile la Box-Office, Fallen Kingdom (2018) merita cu siguranta atentia voastra. Cumva, nu stiu cum, cei de la Hollywood au reusit sa faca un sequel destul de interesant. Va recomad sa cautati filmul si sa il vedeti. Nu o sa va para rau.

Evident, cu toate ca nu a avut succesul de acum trei ani, Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) a avut incasari in valoare de $1,280,288,719 la nivel mondial. Avand in vedere ca bugetul de productie a fost in valoare de doar 170 milioane de dolari, la care se mai adauga cheltuielile de marketing, imaginati-va ce profit a avut aceasta productie.

Nu stiu de ce (glumesc), dar presimt ca trebuie sa ne asteptam si la un Jurassic World 3 in urmatorii ani.

Revenind la film, singurul regret pe care l-au avut multi (chiar si eu) a fost faptul ca T-Rex nu a mai avut un rol atat de important in Jurassic World: Fallen Kingdom (2018), cu toate ca si el isi face aparitia in cateva scene. Mi-as fi dorit sa il vad si in lupta de la finalul filmului.

Povestea: Vulcanul de pe insula pe care se afla dinozaurii poate erupe in orice moment, iar supravietuirea lor este pusa in pericol. In ultimul moment, Owen si Claire sunt convinsi de un miliardar american sa participe intr-o aparenta campanie de salvare a dinozaurilor, dar care ascunde si un alt motiv in spate.

Vor reusi cei doi sa salveze dinozaurii? Care este de fapt motivul pentru care miliardarul vrea sa ii salveze? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published.