Mad Max: Fury Road (2015)

Daca erati in cautarea unui film bun de actiune, Mad Max: Fury Road (2015) este alegerea perfecta. Trebuie neaparat sa il vedeti la cinematograf. Efectele speciale o sa merite efortul. Numai ca inainte de asta trebuie sa stiti cateva lucruri. In primul rand, desi filmul se numeste Mad Max, saracul Max este doar un personaj secundar. Da, cumva, producatorii au vrut sa ne pacaleasca. Spre norocul lor, filmul este bun. In al doilea rand, o sa va chinuiti foarte mult sa va dati seama care este povestea acestei productii. De abia la sfirsit o sa va dati seama ca Mad Max: Fury Road (2015) nu prea are asa ceva.

Si cu toate ca aceste doua aspecte sunt relativ dezamagitoare, filmul este o adevarata aventura pe care va recomand sa nu o ratati. Ma indoiesc ca o sa apara un SF mai bun ca acesta pana la sfirsitul anului.

Povestea: Intr-un desert uitat de lume, intr-un viitor apocaliptic, oamenii se lupta pentru supravietuire. Apa este un lux, benzina este rara si la mare cautare, crimele sunt la ordinea zilei. In acest scenariu, Furiosa, o femeie dintr-un clan de razboinici, se decide sa ia sotiile liderului si sa plece in localitatea ei natala, un loc care spera ca inca mai exista.

Evident, aceasta decizie il infurie pe liderul clanului si il pune pe urmele ei. Unde este Max? Apare si saracul in aceasta urmarire si, dupa o mare parte din film, ajunge sa o ajute pe Furiosa in misiunea ei.

Vor reusi ei sa scape de urmaritori si sa ajunga la destinatia visata? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *