Ready Player One (2018)

Inca de cand am vazut primul trailer al filmului Ready Player One (2018) am stiut ca trebuie sa il vad. Ei bine, acum o saptamana am reusit sa fac asta si trebuie sa va spun ca… nu am fost deloc impresionat. Sa nu ma intelegeti gresit. Nu este un film rau, dar nici nu am vazut nimic special la el.

Da, merita sa il vedeti la cinematograf pentru ca efectele speciale au un alt farmec in 3D, dar povestea lui Ready Player One nu m-a miscat cu nimic. A fost previzibila de la inceput pana la sfirsit. Si nu, toate referintele la filmele de neuitat din trecut nu m-au facut si nu au cum sa ma faca sa imi schimb parerea. Este putin cam greu sa crezi ca toata lumea, ca economia lumii poate sa depinda de un singur joc de realitate virtuala. Este si mai greu de crezut ca un astfel de joc va putea sa influenteze vreodata soarta unei planete.

Cu toate ca este un film decent, vizionabil, va recomand sa nu va faceti iluzii prea mari in privinta lui. S-ar putea sa fiti dezamagiti.

Povestea: Intr-o lume in care viata pare un cosmar, aproape fiecare om isi cauta un motiv pentru a putea continua. Pentru multi, jocul virtual OASIS devine singura modalitate de a scapa de realitatea dura in care traiesc.

Tocmai in acest joc, creatorul lui lasa mai multe indicii care o sa-l transforme pe cel care le descifreaza in noul proprietar OASIS. Printre cei care isi doresc acest lucru se afla si Wade Watts, un tanar care iubeste acest joc si ar face orice pentru a-l proteja.

Va reusi Wade sa descifreze indiciile lasate de creatorul OASISI? Ramane sa aflati singuri….

No Responses to “Ready Player One (2018)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *