Rogue One (2016)

Avand in vedere ca sunt un mare fan al seriei Star Wars, ieri mi-am facut putin timp si am urmarit filmul Rogue One: A Star Wars Story. Era pe lista mea inca de anul trecut si nu aveam de gand sa il ratez.

Cum a fost filmul? Mediocru si relativ plictisitor, cel putin in prima parte a lui. Partea interesanta a filmului/actiunea incepe abia dupa o ora si jumatate de plictiseala. Unii o sa reziste pana in momentul in care lucrurile devin interesante, altii o sa renunte…

Recomandarea mea ar fi sa rezistati pana la final. Ultimele 40 de minute din film chiar merita atentia voastra. Oricum, per ansamblu, Rogue One nu vine cu nimic special si nu prea pot sa spun ca isi merita banii. Eu va pot recomanda doar finalul, cu toate ca nici macar acesta nu poate salva filmul.

De ce spun ca Rogue One a fost mediocru? Pentru ca actorii au avut o prestatie mediocra spre slaba, pentru ca povestea a fost neinteresanta timp de o ora si ceva. Bonus, o sa aveti parte de cateva discursuri motivationale de toata jena si de momente lacrimogene care practic opresc actiunea/armele/exploziile. Nu cred ca fanii Star Wars chiar aveau nevoie de aceasta poveste. Nu cred ca era nimeni curios sa afle cum printesa Leia a facut rost de planurile de constructie ale “Stelei Mortii” (Death Star).

Povestea: Dupa cum spuneam si mai sus, filmul face “lumina” in cazul planului de constructie al “Stelei Mortii” si a sacrificiului celor care si-au dat viata pentru ca Alianta sa poata distruge o arma periculoasa pentru intregul univers. Cat de interesanta este aceasta poveste? Ramane sa decideti singuri. Eu, unul, nu am fost foarte impresionat…

No Responses to “Rogue One (2016)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *