Star Wars: The Force Awakens (2015)

Dupa cum era de asteptat, fiind un mare fan al seriei Star Wars, am fost vineri la cinematograf si am vazut primul film din noua trilogie (cea pe care nu credeam ca o sa am ocazia sa o vad vreodata). Cum a fost filmul? Foarte bun! Am ras, aproape am plans, mi-as fi dorit ca povestea sa nu se termine. Mi-a placut la nebunie si de abia astept sa vad continuarea. Credeti-ma pe cuvant, daca sunteti fani Star Wars, o sa va placa ceea ce o sa vedeti. Nu mai pierdeti timpul si mergeti la cinematograf. O sa fie greu sa gasiti bilete in urmatoarele zile, dar o sa se mai elibereze locuri incepand de marti.

Partea mai putin buna? Cei care sunt la curent cu tot ceea ce s-a intamplat in trilogia originala vor vedea foarte multe asemanari intre povestea lui The Force Awakens si Star Wars: Episode IV – A New Hope (1977). J.J. Abrams s-a inspirat poate mai mult decat ar trebui din A New Hope. Nu cred as putea sa-i contrazic foarte tare pe cei care ar spune ca noul film este un fel de remake al celui de-al doilea film din seria veche. Dar asta nu cred ca o sa va supere foarte tare pentru ca filmul este foarte bun si o sa puteti trece usor peste acest aspect.

Partea buna? Avem ocazia/onoarea de a vedea inca o trilogie Star Wars buna in timpul vietii!!! De mentionat si faptul ca Han Solo (Harrison Ford) joaca un rol foarte important in aceasta poveste.

Povestea? Nu vreau sa ii stric farmecul, asa ca nu o sa va spun absolut nimic despre ea. Eu am fugit de spoilere ca de o boala incurabila. Am vrut sa merg la cinematograf fara sa stiu nimic despre film si ma bucur ca am facut asta. Va recomand sa faceti acelasi lucru.

Ar mai fi cateva lucruri de spus, dar nu pot sa le mentionez pentru ca … SPOILERE. Cred ca o sa vorbesc despre ele peste cateva saptamani, dupa ce toata lumea reuseste sa vada filmul.

P.S Era sa uit. Actrita principala Rey (Daisy Ridley) joaca incredibil. Am fost placut surprins de ea.

No Responses to “Star Wars: The Force Awakens (2015)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *