The Maze Runner (2014)

Asteptam acest film de la inceputul anului, adica din momentul in care am vazut pentru prima data trailerul. Povestea parea interesanta si recunosc ca am avut mari astepari de la aceasta productie. Din pacate, dupa ce am vazut filmul am ramas putin dezamagit. Actorii joaca foarte prost, povestea lasa de dorit pe alocuri, finalul nu este cine stie ce. Da, partea de mister exista si creeaza o anumita curiozitate, dar actiunea lipseste in cea mai mare parte a filmului. Ma asteptam ca The Maze Runner (2014) sa fie mai bun decat The Hunger Games (seria), dar nu este cazul, cel putin nu dupa aceasta prima parte.

Posibil ca nuvela cu acelasi nume din care a fost inspirat acest film sa fie mai buna. Pana la urma, si primul film din seria The Hunger Games mi s-a parut a fi o mare mizerie (in comparatie cu cartea; nu aruncati cu pietre). De abia de la al doilea film seria a devenit cu adevarat interesanta. Sa speram ca asa se va intampla si in cazul celui de-al doilea film din seria The Maze Runner.

Merita sa-l vedeti? Da. Presimt ca filmul isi va reveni intr-un viitor apropiat, odata cu partea a doua.

Povestea: Thomas se trezeste intr-un lift, fara sa-si aminteasca nimic din trecutul lui. In momentul in care iese din lift, el se trezeste intr-o lume ciudata si izolata, locuita de foarte multi tineri care incearca sa supravietuiasca. La fel ca si Thomas, tinerii au ajuns in locul respectiv cu liftul, cate unul in fiecare luna, timp de trei ani.

Singura modalitate de a scapa din acel loc pare sa fie labirintul din apropiere. Problema? Labirintul este “casa” unor “animale” foarte periculoase.

De ce au ajuns tinerii acolo? Care este scopul labirintului? Cine este Thomas? Vor reusi ei sa afle secretul labirintului si sa scape? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published.