Under the Skin (2013)

Under the Skin (2013) este genul de film psihologic pe care il intelege doar cel care l-a facut/regizat/produs. Eu chiar nu stiu ce au aceste personaje in cap. Tare as vrea sa aflu cum au facut rost de banii necesari pentru a filma aceasta “creatie”.

M-a amuzat faptul ca unele persoane compara Under The Skin cu Donnie Darko (2001). Sa fim seriosi. Nu ai cum sa compari povestea asta cu acel film. Da, Donnie Darko este foarte greu de inteles, dar cel putin are o logica. Trebuie doar sa gandesti mai mult.

Aici? Aici avem parte de un extraterestru (de gen feminin – Scarlett Johansson) aflat intr-un proces de autocunoastere. Cam asta ar fi ideea de baza. Asta si faptul ca Scarlett Johansson apare goala in mai multe ipostaze. Banuiesc ca este ea in acele scene. Unele actrite mai folosesc si dubluri.

Concluzia? Daca vreti sa vedeti un film extrem de ciudat, mut, aproape fara inteles, dar artistic, atunci Under the Skin este perfect pentru voi. Daca vreti sa va salvati doua ore din viata, evitati-l. Partea artistica a filmului nu merita un astfel de sacrificiu.

One Response to “Under the Skin (2013)”
  1. cineva August 26, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published.