Venom (2018)

Week-end-ul trecut m-am gandit ca ar fi cazul sa merg din nou la cinema. Pauza de cateva luni pe care am luat-o a fost destul de mare dar sa fim sinceri, nu am pierdut chiar nimic. Filmele lansate in ultimele luni au fost o mare pierdere de vreme si de bani (pentru cei care s-au riscat sa le vada). Ce film am ales? Singurul care parea interesant, evident: Venom (2018).

Cum a fost filmul? Din ce am observat, parerile sunt impartite. Criticii dau de pamant cu filmul si spun ca este o mare aberatii, cinefilii (in marea lor majoritate) sunt destul de multumiti de ceea ce au vazut. Parerea mea? A fost foarte distractiv. Sigur, sunt multe probleme cu filmul si unele scene sunt chiar ridicole dar, per ansamblu, cred ca merita sa il vedeti la cinema. O sa fie, dupa cum am mai zis, suficient de distractiv incat sa nu va para rau.

Cei de la Sony au colaborat cu Marvel pentru a realiza aceasta productie si ma bucur ca au facut asta. S-a vazut implicarea celor de la Marvel. O sa intelegeti la ce ma refer dupa ce vedeti filmul.

Apropo, nu va ganditi la Venom din Spider-Man 3. Personajul din acest film este diferit si are o alta poveste.

P.S Melodia de la finalul filmului este aceasta (in cazul in care o cautati):

One Response to “Venom (2018)”
  1. Paul July 30, 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *